Παρουσίαση του βιβλίου "Τελευταία Ανάσα" της Μαρίας Π. Διδάχου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Εκδόσεις Πικραμένος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Π. Διδάχου "Τελευταία Ανάσα".

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μίνα Π. Πετροπούλου (Φιλόλογος, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας) και η συγγραφέας Μαρία Π. Διδάχου (Φιλόλογος).

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, ώρα 21.00
Αίθριο Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου
Κορύλλων 2, Πάτρα

Πληροφορίες: 2610 432 200 - pikramenosbooks.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Όταν ο διάσημος ιατροδικαστής Άρης Παππάς δολοφονεί την αγαπημένη του Ιουλία, αρχίζει να ξετυλίγεται μπροστά του όλο το κουβάρι της τσακισμένης του ζωής. Κι όμως, η σιωπηρή κόλαση που βιώνει, αποκτά σταδιακά μια απροσδόκητα διαυγή υπόσταση που τον "απελευθερώνει" από το σκοτάδι του παρελθόντος του.

Στην "Τελευταία Ανάσα" η Μαρία Διδάχου βυθίζει τον αναγνώστη σε μια αναζήτηση σκοτεινών πτυχών του εαυτού. Παίρνοντάς τον όμως την ίδια στιγμή από το χέρι, τον θέτει αντιμέτωπο με υπαρξιακά ερωτήματα που ανακαλύπτουν την παρουσία μέσα από την απουσία, την ζωή μέσα από το θάνατο, τη χαρά μέσα από την απόγνωση, την αγάπη μέσα από την παρακμή. Ο συνδυασμός της ατμοσφαιρικής αφήγησης και της συναρπαστικής πλοκής της νουβέλας δημιουργεί εικόνες και συναισθήματα που μαγνητίζουν τον αναγνώστη και λειτουργούν λυτρωτικά.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon