Νέο single των Marva Von Theo από τον επερχόμενο δίσκο Afterglow

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

To Ruins είναι το lead single των Marva Von Theo από τον επερχόμενο δίσκο Afterglow, που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021 σε βινύλιο και cd.

Πρόκειται για ένα electronic pop τραγούδι, με noir αισθητική, προορισμένο να χορευτεί σε μία σκοτεινή disco που πάλλεται από τα ατμοσφαιρικά ηχοτοπία των Marva Von Theo

Το βίντεο που το συνοδεύει, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καράμπελα και χορογραφία του Αντώνη Σπορίδη, παρουσιάζει την τραγουδίστρια να απευθύνει τους στίχους με διάθεση κηρύγματος ενώ οι χορευτές, προσομοιάζοντας τον Αρχαίο Χορό, την περικυκλώνουν, αποτελώντας την ενσάρκωση της συνείδησής της.

H Μάρβα αποκαλύπτεται στους στίχους:

«Στη ζωή μου πάντα επέλεγα τις ριζικές αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα προς αναζήτηση νέων συνθηκών που θα με έκαναν να αισθάνομαι πιο οικεία, αρνούμενη κάθε είδους συμβιβασμό με την πραγματικότητα. Υπήρξαν εκείνες οι στιγμές διαύγειας που γινόταν πλέον ξεκάθαρο πως έπρεπε να γυρίσω σελίδα στην ζωή μου, να γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα λευκό χαρτί, και ο κόσμος γύρω μου έμοιαζε να με ωθεί προς αυτήν την κατεύθυνση∙ τα αστέρια λαμπυρίζοντας έστρωναν καινούργιους δρόμους, σημάδια πιο φωτεινά και από το φως της ημέρας, που απλά δεν μπορούσα να αγνοήσω, μία ακαταμάχητη επιθυμία και φλόγα που δεν μπορούσε με τίποτα να δαμαστεί και με τροφοδοτούσε με ανεξάντλητη δύναμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση.

Ωστόσο, για την λύτρωση και την ολοκλήρωση δεν είναι αρκετή από μόνη της μία αλλαγή. Αυτό που μου δίδαξαν οι ριψοκίνδυνες επιλογές μου καθώς και οι απρόσμενες περιπέτειες στις οποίες με οδήγησαν, είναι πως δεν υπάρχουν νέοι προορισμοί, ούτε μαγικοί τόποι που κατευνάζουν το παρελθόν. Ο εσώτερος εαυτός οφείλει πρώτα να αλλάξει. Όσο μακριά και αν προσπαθήσει να τρέξει κανείς, τον ακολουθούν πάντα τα ίδια λάθη, τα ίδια «ερείπια», τα οποία και καλείται τελικά να αντιμετωπίσει».

Σκηνοθεσία: Γιάννης Καράμπελας
Διευθυντής Φωτογραφίας : Μιχάλης Γκατζόγιας
Color Grading: Artcut Color Lab / Ορέστης Ψωμόπουλος
Παραγωγή: Higher!Higher!

Χορογραφία
Αντώνης Σπορίδης σε συνεργασία με τους χορευτές
Χορευτές
Ιωάννα Αντώναρου
Αναστάσης Καραχανίδης
Νατάσα Σαραντοπούλου
Αντώνης Σπορίδης

Styling and design ενδυμάτων: Ειρήνη Μαγγίνα

Μουσική: Μάρβα Βούλγαρη, Τεό Φοινίδης
Στίχοι: Μάρβα Βούλγαρη
Παραγωγή και Μίξη: Τεό Φοινίδης
Ηχογράφηση και Mastering: Artracks Studios

MARVA VON THEO
Facebook | Instagram | Youtube | Soundcloud | Spotify | Bandcamp
w w w . m a r v a v o n t h e o . c o m

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon