Ο Logout επιστρέφει με ένα εξ΄ολοκλήρου ελληνόφωνο album!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Logout επιστρέφει στην δισκογραφία με το 4ο προσωπικό του άλμπουμ, στο οποίο για πρώτη φορά αποδίδει εξ΄ολοκλήρου στην μητρική του γλώσσα. Το "Εδώ/Εκεί" είναι ένα χαμηλόφωνο LP, με εμφανείς επιρροές από psych-pop και lo-fi στοιχεία. Σε 3 κομμάτια συμμετέχει η Nalyssa Green στα φωνητικά καθώς και λίγοι ακόμα επίλεκτοι μουσικοί που έντυσαν με τα δικά τους ηχοχρώματα αυτό το νοσταλγικό άλμπουμ.
Το "Εδώ/Εκεί" κυκλοφορεί από την ολλανδική Tiny Room Records σε 200 αριθμημένα βινύλια, από τα οποία 40 θα διανεμηθούν στην Ελλάδα από την B-otherSide records.

To άλμπουμ μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Tiny Room Records

B-other Side Records

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon