Post Lovers - Drive

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Δύομιση χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι Post Lovers επανέρχονται με το δεύτερο δισκογραφικό τους βήμα που φέρει τον τίτλο ''Drive''. Το ντεμπούτο τους κέρδισε το ενδαφέρον μας με τις ευγενικές μελωδίες του, τους βιωματικούς στίχους και τα ζεστά φωνητικά του. Στο ''Drive'' οι Post Lovers προχωρούν ένα βήμα μπροστά και ενώ συναντάμε όλες τις αρετές του πρώτου τους δίσκου, τις εμπλουτίζουν και με μία δόση αμερικάνικου alternative rock. Υπάρχουν κομμάτια με σκληρές κιθάρες, κάτι που μέχρι τώρα οι Post Lovers δεν μας είχαν συνηθίσει. Εδώ τη παραγωγή την αναλαμβάνουν οι ίδιοι, δίνοντας ακόμα πιο προσωπικό τόνο στο τελικό αποτέλεσμα.Το ''Drive'' είναι ένας indie δίσκος με την κλασσική έννοια και έχει όλα τα φόντα για να αγαπηθεί από τους ακροατές της συγκεκριμένης μουσικής.

Το εναρκτήριο ''Bees From The Buzz'' μας ταξιδεύει μέχρι τη Σκωτία και αγαπημένες μπάντες όπως οι Teenage Fanclub'' με τις χαρακτηριστικές κιθάρες τους, ενώ το ''Facts'' έχει τόσο κολλητική μελωδία που είναι φτιαγμένο για συνεχή ραδιοφωνικά plays. Στο ''The Word (Mansplaining)'' οι κιθάρες παίρνουν φωτιά, θυμίζοντας τους Sleater-Kinney, ενώ το ''Seriously'' με τα γεμάτα ψυχή φωνητικά της Ελένης Καραγεώργου, παρπέμπει σε σύγχρονες γυναίκες δημιουργούς σαν την Courtney Barnett. Το ρυθμικό ''Run Like Flood'' μας θυμίζει τους Liminanas, ενώ τα ''Hibernation'' και ''Long Terms'' είναι υπέροχα δείγματα κιθαριστικής pop. Η απλότητα του ''Import Faint'' δείχνει ότι τα σπουδαία pop κομμάτια χρειάζονται ενδιαφέρουσες ιδέες και όχι περίτεχνα περιτυλίγματα και στο ''On The Pill'' στρέφονται προς τη σύγχρονη αμερικάνικη folk. Τελευταίο κομμάτι έχουν κρατήσει τη ρυθμική χαρμολύπη του ''Palmistry'', παραδίδοντας μας ακόμα ένα κομμάτι ευγενούς indie pop. Ο δεύτερος δίσκος των Post Lovers είναι ένα βήμα προόδου για το συγκρότημα, αφού στο μουσικό του blender έχoυν προσθέσει περισσότερες επιρροές, τις οποίες έχουν  επεξεργαστεί δημιουργικά και μας παραδίδουν ένα πολυσυλλεκτικό δίσκο κιθαριστικής pop. Το ''Drive'' γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε στη Γλασκώβη ή στο Σαν Φραντζίσκο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon