Κυκλοφορεί το νέο album του RSN

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O RSN παρουσιάζει τον τρίτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο Motion, μέσα από τον οποίο έχουμε ήδη πάρει μια γεύση. Αρχικά το ομώνυμο single Motion με τη συμμετοχή της Irene και το videoclip σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κωσταβάρα έγιναν ο προπομπός για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ. Έπειτα λίγες ημέρες πριν το Her Sign και η συμμετοχή του Mc Yinka, ήρθαν για να μας αποκαλύψουν τι νέο έχει στο μυαλό του ο συνθέτης και παραγωγός.

Το Motion είναι ένα άλμπουμ μέσα στο οποίο ο RSN κατάφερε να ενσωματώσει όλες τις μουσικές επιρροές του και να τις μεταφέρει με έναν μοναδικό τρόπο στο σήμερα. Το “Motion” είναι μια έκρηξη συναισθημάτων και τα 9 κομμάτια που απαρτίζουν τον δίσκο έχουν αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Προτρέπουν τον ακροατή να απελευθερώσει κάθε συναίσθημα, κάνοντας ένα εσωτερικό - εξαγνιστικό ταξίδι για να φτιάξει ουσιαστικά τον δικό του πνευματικό χωροχρόνο, μέσα στον οποίο ο νους θα είναι πάντα εν κινήσει. Όπως απεικονίζεται μοναδικά στο εξώφυλλο του δίσκου, το οποίο έχουν επιμεληθεί οι Till Noon.

 Οι ήχοι του “Motionκινούνται από τη cinematic instrumental και electronica σκηνή για να φτάσουν σε hip-hop, trip-hop και downtempo παραγωγές γεμάτες από soul, blues και funky στοιχεία, αλλά και ήχους ανατολής που δημιουργούν μοναδικά ηχοτοπία. Εκτός από την Irene (Motion) και τον Mc Yinka (Her Sign, Victory) στα φωνητικά του δίσκου δεν θα μπορούσε να λείπει η εξαιρετική φωνή της Τhaliah (Out Of The Cage , Another Fight), ο Λευτέρης Σαμψών (Stay With Me) και ο αμερικανός ράπερ Jb Nimble (Α Moth To Light). Στον δίσκο το πιάνο έχει αναλάβει ο Δημήτρης Δερμάνης και την κιθάρα ο Διονύσης Μόρφης, το ούτι (στο Way Out) η Βάσια Βουγιούκλη, ενώ τα βραζιλιάνικα κρουστά των Quilombo(Victory) κλείνουν το Motion νικηφόρα, όπως ακριβώς του αξίζει!

To Motion” κυκλοφορεί από τη γερμανική Agogo Records σε φυσική μορφή LP και μάλιστα, είναι η δεύτερη συνεχόμενη κυκλοφορία του RSN για τη γερμανική εταιρεία.

 

 

Διαθέσιμο για streaming / download:

Bandcamp
Spotify
i-Tunes

Youtube

Follow Rsn:
Facebook
Instagram
Youtube

Credits: Nick Varvaroglou

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon