Καινούργιες κυκλοφορίες από τη Mellowsophy Music

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Mellowsophy Music είναι μία σχετικά καινούργια δισκογραφική εταιρεία που εστιάζει σε κυρίως σε καινούργιους καλλιτέχνες με φρέσκο ήχο. Παρακάτω μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της.

Billie Kark - Θαλασσάκι:

Ακούστε το εδώ: https://listen.mellowsophymusic.com/billiekark-thalassaki

Η Billie είναι 20 χρονών και το αγαπημένο της χρώμα είναι το λευκό. Πηγαίνοντας σε μουσικό σχολείο κατάλαβε ότι η μουσική είναι το μόνο πράγμα που θα μείνει για πάντα μαζί της και άρα την αγάπησε σαν παντοτινή της φίλη. Σπουδάζει φιλολογία, της αρέσει πολύ το τρέξιμο και είναι περήφανη μαμά 29 φυτών εσωτερικού χώρου. Το μουσικό της όραμα είναι να αφήνει το μυαλό της ελεύθερο να δημιουργεί συνδυασμούς ακατάστατους και ασυνήθιστους πέρα από τα κουτάκια που κάποιες φορές άθελά μας μπαίνουμε.

Matina Sous Peau - Sweet Lies:

Ακούστε το εδώ: https://listen.mellowsophymusic.com/matinasouspeau-sweetlies

Η Matina Sous Peau είναι μία μουσικός, παραγωγός, DJ και τραγουδίστρια από την Αθήνα. Τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργεί κυρίως ευφάνταστα και καλαίσθητα mashups και διασκευές. Το Sweet Lies είναι το πρώτο single από το EP που θα κυκλοφορήσει με τη Mellowsophy Music, που θα αποτελείται από τέσσερα κομμάτια σε δικούς της στίχους, μουσική και παραγωγή. Το ‘Sweet Lies’ συνδυάζει bossa nova με groovy r&b στοιχεία, δημιουργώντας ένα ηχητικό fusion προσαρμοσμένο στη μουσική αισθητική της Ματίνας και φυσικά της Mellowsophy Music

HAN NAH - Sundown:

Ακούστε το εδώ: https://listen.mellowsophymusic.com/hannah-sundown

Η Άννα Στεφάνου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η αγάπη της για τη μουσική εμφανίστηκε σε νεαρή ηλικία, ενώ δεν άργησε να δημιουργήσει τη δική της μπάντα και το solo project της, ‘HAN NAH’. Η δημιουργία της HAN NAH είναι η ανάγκη της να μοιραστεί όλα όσα σκέφτεται, την απασχολούν και ονειρεύεται. Το debut single της μαζί με το music video με τίτλο ‘Sundown’ κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου και αναμένεται το ολοκληρωμένο EP της με τίτλο ‘Stardust’ να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη από την Mellowsophy Music.

Apostolis - Δεν Θυμάμαι Πια:

Ακούστε το εδώ: https://listen.mellowsophymusic.com/apostolis-denthimamaipia

Ο Apostolis, έχοντας μία γεμάτη ζωή με πολλές και διαφορετικές εμπειρίες και παραστάσεις, αποφάσισε στο τεσσαρακοστό πρώτο έτος της ζωής του να ακολουθήσει το όνειρό του και να ασχοληθεί δισκογραφικά με τη μουσική που πάντα λάτρευε.Γνωρίζοντας ένα συγγενικό του πρόσωπο του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε, βρήκε πρόσβαση στην απαιτούμενη έμπνευση προκειμένου να τελειώσει το πρώτο του μουσικό κομμάτι, 'Δε Θυμάμαι Πια'.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon