"Something New": Νέο video του P.Thomas

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο P.Thomas παρουσιάζει το video για το κομμάτι "Something New", που περιέχεται στο ντεμπούτο EP με τίτλο το όνομά του.

Λίγα λόγια για το video από την σκηνοθέτιδα, Ειρήνη Ταμπασούλη“Οι αναμνήσεις μας συγκλίνουν όταν βλέπουμε τα δέντρα να περνάνε απ' το παράθυρο.
Κάπου μεταξύ home tape και ζωγραφιάς ένωσα τα θραύσματα ένος ταξιδιού για να το ξαναζήσω.
Τα γεγονότα χάνονται από την αφήγησή τους, γίνονται χειρονομίες και αισθήσεις που κάτι μας θυμίζουν.
Είμαστε πάλι στον σταθμό των τρένων και περιμένουμε.”

Ο P.Thomas είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας και το alter ego του Βαγγέλη Μακρή, μέλους των A Victim Of Society.

Το έργο του είναι μια έκφραση του πώς αντιλαμβάνεται τις διαφορές στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζούσαν τότε και τώρα. Όταν όλα τα ενδιάμεσα χάνονται και μένουν μόνο τα ακριανά σημεία, κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί για την διαδρομή. O P.Thomas είναι ένας συνδυασμός των Tom Waits και Martin Rev αλλά με τη γοητεία της PJ Harvey.

Το ντεμπούτο EP των τεσσάρων κομματιών είναι ο προβληματισμός του P.Thomas για τη μουσική, την αγάπη, τον εθισμό και την κοινωνία όπως είναι σήμερα και για το πώς εξελίχθηκαν στο χώρο και το χρόνο.

Κυκλοφόρησε σε κασέτα και digital τον Οκτώβριο του 2021 από την Inner Ear.

P.Thomas EP links

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon