Οι Dury Dava επιστρέφουν με το album "Deluxe"!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου τους, οι Dury Dava επιστρέφουν με το νέο τους album που έχει τον τίτλο “Deluxe”.

Το “Deluxe” είναι ένα νόστιμο LP με εφτά κομμάτια, που ηχογραφήθηκαν τον Ιούνιο του 2021 στο Electric Highway Studio από τον Γιάννη Βούλγαρη. Συνεχίζοντας να συνδυάζουν τις επιρροές τους με τον χαρακτηριστικό τους ιδιοσυγκρασιακό τρόπο, οι Dury Dava καταλήγουν σε έναν περιεκτικό, συμπυκνωμένο ήχο και πετυχαίνουν μια πρωτόγνωρη αποφασιστικότητα.

Κυκλοφορεί σε LP, CD, Κασέτα και Digital στις 29 Απριλίου του 2022 από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία εδώ.

Ακούστε το κομμάτι "Μετάλλαξη":

Dury Dava:
Γιωργής Καρράς (κιθάρα, φωνές)
Δημήτρης Κούλογλου (φωνή, κιθάρα, μπουζούκι)
Ηλίας Λιβιεράτος (τύμπανα, κρουστά)
Κάρολος Μπεράχας (μπάσο, πλήκτρα, φωνές)
Δημήτρης Πρόκος (κλαρίνο, πλήκτρα)

Κεντρική φωτογραφία: Αλεξάνδρα Μασμανίδη

FB page

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon