The Black Angels - Wilderness Of Mirrors

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μία πενταετία είχαμε να ακούσουμε δισκογραφικά νέα από τους ΤεξανούςThe Black Angels. Ήταν 2017, τότε που είχαν κυκλοφορήσει το πολύ καλό ''Death Song''. Πλέον κρατάμε στα χέρια μας τον έκτο τους δίσκο, που ονομάζεται ''Wilderness Of Mirrors''. Οι Τεξανοί είναι μία rock μπάντα, που με το ένα πόδι πατάει πάνω σε ψυχεδελικούς ήχους και με το άλλο στο ατόφιο rock 'n' roll. Αυτό έκαναν από την αρχή της πορείας τους και αυτό κάνουν και στο φετινό ''Wildereness Of Mirrors''. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει μία απαιτιτική fanbase, μιας και οι Black Angels είναι μία μπάντα που κυκλοφορεί σταθερά πολύ καλούς δίσκους και οι ζωντανές τους εμφανίσεις χαρακτηρίζονται από τον δυναμισμό και την έντονη αλληλεπίδραση που έχουν δημιουργήσει με το κοινό τους. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και οι Black Angels ανταποκρίνονται με χαρακτηριστική άνεση στο ''Wilderness Of Mirrors'', κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά. Δηλαδή να γράψουν μερικά σπουδαία rock κομμάτια. 

Ο δίσκος ξεκινά με το αργόσυρτο και βαρύ ''Without A Trace'', για να ακολουθήσουν τα γκαζωμένα ''History Of The Future'' και ''Empires Falling''. Με τα ''El Jardin'' και ''La Pared (Govt. Wall Blues)'' μας ταξιδεύουν στο σκληρό rock των '70s και στο ''Firefly'' επηρεάζονται από την ψυχεδελική πλευρά της γαλλικής pop και ακούγονται ως μία πιο rock εκδοχή των Liminanas. Ο θρήνος του ''The River'' αντλεί έμπνευση από την Velvet-ική παράδοση και το ομώνυμο κομμάτι πιστοποιεί την ικανότητά τους να γράφουν εθιστικά rock singles. Οι Black Angels, σε αντίθεση με αρκετά ψυχεδελικά συγκροτήματα, δεν αναλώνονται σε άσκοπους πειραματισμούς και αυτό είναι φανερό σε κομμάτια σαν το ''Make It Know'' και το ''Icon''.Η αγάπη τους για την pop των '60ς φαίνεται στο ''Here & Now'', ενώ στο ''100 Flowers Of Paracusia'' βρίσκονται ψήγματα από new wave. Εξαιρετικα είναι το συναισθηματικό ''Vermilion Eyes'' και το rock 'n' roll ''A Walk On The Outside''. Τελευταίο κομμάτι το υπνωτικό ''Suffocation'', να προκαλεί την απαραίτητη χαλάρωση μετά από μία ώρα καταιγιστικού rock. Οι Black Angels, με το ''Wilderness Of Mirrors'' κυκλοφόρησαν ακόμα έναν πολύ καλό rock δίσκο. Αυτό ακριβώς που κάνουν από την αρχή της πορείας τους. Εμπνέονται από την πολύχρονη rock παράδοση και τη φιλτράρουν μέσα από το δημιουργικό τους πρίσμα, έχοντας στήσει έναν πλήρως αναγνωρίσιμο ήχο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon