Melody's Echo Chamber - Emotional Eternal

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Melody's Echo Chamber επιστρέφει δισκογραφικά τέσσερα χρόνια μετά το ''Bon Voyage'' και η νέα δισκογραφική δουλειά φέρει τον τίτλο ''Emotional Eternal''. Οι Melody's Echo Chamber είναι το προσωπικό project της Γαλλίδας δημιουργού Melody Prochet. Ένα project που κινείται ανάμεσα στην αιθέρια pop των Saint Etienne, τη κλασσική Γαλλική pop του Serge Gainsbourg, την retro electronica των Air και όλα αυτά πασπαλισμένα με ψυχεδελική αστερόσκονη. Σίγουρα ένα ενδιαφέρον χαρμάνι, που μετουσιώνεται σε υπέροχη μουσική μέσα στους δίσκους της. Το ''Emotional Eternal'' στέκεται επάξια δίπλα στους δύο προκατόχους του και καθιερώνει την Melody's Echo Chamber ως μία σημαντική παρουσία της σύγχρονης εναλλακτικής pop. Μεγάλο της ατού είναι τα φωνητικά, τα οποία έχουν μία απόκοσμη γοητεία και συμπαρασύρουν τον ακροατή στο ταξίδι της. Νοσταλγικές μελωδίες συνδυάζονται με ταξιαδιάρικες ατμόσφαιρες, δημιουργώντας το μουσικό σύμπαν της Melody's Echo Chamber.

Ο δίσκος ξεκινά με την αισθαντική pop του ομώνυμου κομματιού, για να μας εισάγει στο μουσικό σύμπαν της Melody's Echo Chamber. Στο ''Looking Backward'' μας γυρνάει στην αθώα pop των '80ς, όπου τα πλήκτρα κρατούσαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στο ''Pyramids In The Clouds'' η γαλλική προφορά των αγγλικών της θυμίζει έντονα τις γυναικείες φωνές που χρησιμοποιούσε ο Serge Gainsbourg. Η dream pop πλευρά της, βρίσκει διέξοδο στο ''The Hypnotist'' και οι ethnic πινελιές δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στο ''Personal Message''. Στα ''Where The Water Clears The Illusion'' και ''A Slow Dawning Of Peace'' επιστρέφει στη γνώριμη αιθέρια ποπ και το ''Alma_The Voayage'' προσφέρεται για soundtrack κάποιας γαλλικής ταινίας που διαδραματίζεται στα '60ς. Ο δίσκος κλείνει με το ταξιδιάρικο και νοσταλγικό ''Alma''. Το ''Emotional Eternal'' είναι ακόμα ένας προσεγμένος δίσκος από την Melody's Ech Chamber. Ένας δίσκος με όμορφες συνθέσεις, που θυμίζουν διάφορα πράγματα από το παρελθόν της pop και μία παραγωγή που αναδεικνύει τις συνθέσεις και την υπέροχη φωνή της Melody Pochet.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon