Οι Secret Postcards μας συστήνουν την indie pop τους με ένα μοναδικό βινύλιο 7''

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Secret Postcards είναι ένα τετραμελές indie-pop συγκρότημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το συγκρότημα ως ιδέα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από τους Δημήτρη (κιθάρες) & Στέλλα (φωνητικά, κιθάρες) και πήρε πλήρη μορφή λίγους μήνες αργότερα όταν ο Νικόλας (μπάσο) και ο Χρήστος (ντραμς) μπήκαν στην ομάδα.

Οι κύριες επιρροές του ήχου τους ανάγονται στην εποχή της indie-pop των δεκαετιών του '80 και του '90. Η γλυκόπικρη εφηβική αθωότητα των γυναικείων φωνητικών σε συνδυασμό με τις απαλές, με ελαφρά παραμόρφωση μελωδίες κιθάρας, φέρουν αναμνήσεις από συγκροτήματα της Sarah Records και της ιστορικής συλλογής C86, όπως οι «Heavenly» και «Fat Tulips», και διατηρώντας χαρακτηριστική ζωντάνια στον ρυθμό που πλέκουν μπάσο και ντραμς , θα σας κάνουν νιώθετε ότι θέλετε να χορέψετε, όσο πιο αδέξια και αυθόρμητα μπορείτε.

Η πρώτη κυκλοφορία των Secret Postcards έγινε στις 10 Δεκεμβρίου 2022 με το πακέτο δύο κομματιών, Never Dreaming (a-side) / Sweet Melody (b-side) σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή. Το βινύλιο 7" εκδόθηκε κάτω απο την αιγίδα της Make Me Happy Records (Ελλάδα), και διεύρυνε το βελινεκές της διανομής του σε συνεργασία και με την Fastcut Records (Ιαπωνία).

*Also for fans of - Allo Darlin’, Dolly Mixture, The Garlands, Heavenly, The Pains of Being Pure at Heart, The Pastels, The Sea Urchins, The Softies, Talulah Gosh etc.

Μουσικοί:

Στέλλα - Φωνητικά, Κιθάρα
Δημήτρης - Κιθάρα
Νικόλαος - Μπάσο
Χρήστος - Τύμπανα

Follow: https://secretpostcards.bandcamp.com/album/never-dreaming

Contact/ Επικοινωνία: [email protected]  // [email protected]

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon