Bonnie Nettles: Αυτή τη περιοδεία τη θέλουμε πολύ

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι The Bonnie Nettles είναι από τα πλέον ανερχόμενα συγκροτήματα του εγχώριου κιθαριστικού ήχου. Καταφέρνουν να συνδυάζουν τη ψυχεδέλεια με έντονους groovy ρυθμούς, δημιουργώντας ένα προσωπικο ηχητικό χαρμάνι. Το ντεμπούτο τους album κυκλοφόρησε το 2020 και πλέον η μπάντα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει καινούργιο υλικό. Παράλληλα οργώνει την Ελλάδα με την περιοδεία της, που θα την φέρει στην Πάτρα στις 20 Φεβρουαρίου στη Frida.

 

Τι έχει αλλάξει στο συγκρότημα από το 2020 που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album σας;

Η προσθήκη «αεροδρομίου» του αγαπητού Κωνσταντίνου στο πιάνο.

Ετοιμάζετε κάτι για να κυκλοφορήσετε σύντομα και που κινείται μουσικά το καινούργιο υλικό σας;

Επρόκειτο να ακολουθήσει μια σειρά από singles το ερχόμενο τρίμηνο που είναι περισσότερο χορευτικά και λιγότερο φλύαρα , όσο μπορούν να είναι.

Έχετε κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα καινούργιο video clip. Πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη video clips για ένα νέο συγκρότημα;

Σίγουρα δίνει ένα οπτικό touch με τον ακροατή που τον κάνει θεατή πράγμα που σήμερα βοηθάει τον ακροατή/ θεατή να έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι πιστεύεις ότι κανεις με τη μουσική σου.

Πείτε μας λίγα λόγια για την περιοδεία που ετοιμάζετε.

Η περιοδεία αυτή είναι κάτι που θέλαμε παρά πολύ μετά από σχεδόν δύο χρόνια απαγορεύσεων για lives συν ένα της αβεβαιότητας δηλαδή τρία. Και περιλαμβάνει οχτώ πόλεις , οχτώ εμφανισεις που καλύπτουν σχεδόν όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και πόλεις που δεν είχαμε πάει και θέλαμε πολύ να επισκεφτούμε. Ποσο μάλλον παίζοντας μουσική!

Πως  πέρασαν οι Bonnie Nettles την περίοδο που απαγορεύονταν οι συναυλίες εξαιτίας της πανδημίας;

Δυστυχώς όπως όλες σχεδόν οι μπάντες του μεγέθους μας σχεδόν κλεισμένοι σε καβούκι χωρίς κάποια ιδιεταιρη δημιουργική επιθυμία και ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν το όχι τόσο πρόσφατο αλλά μοιάζει πια ευτυχώς μακρινό.

Ποιους στόχους έχετε ήδη πετύχει ως συγκρότημα και ποιους θα θέλατε να κλικάρετε στο άμεσο μέλλον;

Σίγουρα μια ευρωπαϊκή , παγκόσμια περιοδεία και ένας ακόμη δίσκος.

Ποιες είναι οι δυσκολίες για μία επταμελή μπάντα να περιοδεύει;

Σίγουρα η διαμονή και ότι υπάρχει στατιστικά παραπάνω χώρος δημιουργηθούν παραπάνω τριβές ειδικά όταν είμαστε όλη μα όλη την ώρα μαζί . Πάλι καλά γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε πάρει τις προφυλάξεις μας για τέτοιες καταστάσεις .

Όταν υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ σας, συνήθως υπερτερεί το συμφέρον της μπάντας ή οι προσωπικοί εγωισμοί και προτιμήσεις;

Όταν τα δύο παραπάνω αρχίσουν να αποκλείονται μεταξύ τους αρχίζει η ζυγαριά δυστυχώς να γέρνει προς το προσωπικό συμφέρον , αλλα το πολεμάμε ( χαχα ).

Τι να περιμένει κάποιος που θα έρθει να σας δει στη Frida το Φεβρουάριο;

9 Να παίξουμε σχεδόν 15 τραγούδια με 3 καινούργια που «ξυρίζουν» 9 του δίσκου και 3 που «μας ταιριάζου»

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon