Τα "Μαγνητικά Πεδία" σε βινύλιο απο την Veego Records

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η αγάπη της Veego για το σινεμά και την μουσική του συνεχίζεται με άλλη μια κυκλοφορία. Αυτή την φορά με την μουσική της βραβευμένης αλλά και ήδη αγαπημένης ταινίας «Μαγνητικά Πεδία».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιώργος Γούσης ζήτησε από τον Λευτέρη Βολάνη μια μουσική που να σε κάνει να νιώθεις τον δρόμο και το ταξίδι. Ο ίδιος μας είπε πως "'Ηθελα ένα θέμα δρόμου που να πατήσει πάνω σε μια μελωδία χαρακτηριστική για το αμάξι του Ζορζ  όταν εμφανιζόταν, σαν αυτή του Ιππότη της Ασφάλτου".

Λευτέρης Βολάνης είναι κιθαρίστας και πολυοραγνίστας και μέλος του συγκροτήματος No Clear Mind και έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα από τις αρχές των 00’s (Electric Litany, Nalyssa Green, MGC, Misuse, Leon of Athens, Jack Heart and the Love Ghosts.)  

Την μουσική της ταινίας την ηχογράφησε μόνος του τον Ιούνιο του 2021 στο σπίτι του στην Καισαριανή ενώ τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Παγίδα στην Επίδαυρο. Η μίξη έγινε από τον Λευτέρη βολάνη και τον Χάρη Νείλα. Το mastering το επιμελήθηκε ο Βασίλης Ντοκάκης ενώ το mastering για την έκδοση του βινυλίου έκανε ο Ekelon.

 

 

To 7” γυρίζει στις 33 στροφές και στην Β πλευρά περιέχει μια ηλεκτρική και διαφορετική έκδοση του βασικού θέματος με τίτλο Electromagnetic Fields ενώ αν ψάξετε καλά θα βρείτε και ένα κρυμμένο τραγούδι σε αυτό το μικρό μας soundtrack.

Το βασικό θέμα που έγραψε ο Λευτέρης Βολάνης και για το οποίο βραβεύτηκε στα IRIS Awards το 2022 κυκλοφορεί σε 7ιντσο βινύλιο σε 250 κόπιες μαζί με ένα poster που σχεδίασε Kanelloscob εμπνευσμένος από την ταινία.
Μπορείτε να προμηθευτείτε το soundtrack στο e-shop και το bandcamp.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon