Οι Notowns παρουσιάζουν το πρώτο τους κομμάτι & video

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Notowns ξεκίνησαν ως ντουέτο με έδρα την Αθήνα και τον Πειραιά το 2021, περισσότερο σαν ένα αντίδοτο για την πλήξη και τον αποπροσανατολισμό της καραντίνας. Σύντομα όμως εξελίχθηκαν σε ένα συγκρότημα τριών μελών και σε μια πολύ εθιστική κακή συνήθεια.

Ο ήχος τους - ένας συνδυασμός δυσλειτουργικού post punk και νευρωτικής ντίσκο - είναι εμπνευσμένος από εγκαταλελειμμένα καρότσια σούπερ μάρκετ, ηλιοκαμένες ταράτσες, ξυπνητήρια που ουρλιάζουν και παραμορφωμένες ουρές αναμονής.

Με ένα πλούσιο αλλά αγνοούμενο παρελθόν στην τοπική πανκ σκηνή, η ιδιοσυγκρασία των Notowns έχει τις ρίζες της στο DIY, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στον τρόπο που γράφουν και ηχογραφούν τα τραγούδια τους, σχεδιάζουν τα εξώφυλλα και τα βίντεό τους.

To κομμάτι "Beware" είναι το πρώτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο album τους, "Joyride", που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023 από την Inner Ear.

Ακούστε το κομμάτι σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και δείτε το video στο youtube:

 

 

Spotify
Facebook
Instagram

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon