Νέο video Johnny Labelle "A New Hope"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Johnny Labelle παρουσιάζει το video για το κομμάτι "A New Hope" από το τελευταίο album του "May Your Dreams Come True", που κυκλοφόρησε από την Inner Ear τον περασμένο Μάρτιο.

Γυρισμένο από τον ίδιο τον Johnny Labelle στην Τήνο, το video μας μεταφέρει σε ένα αρχέγονο τοπίο όπου διάτρητοι βράχοι θυμίζουν απολιθωμένα πλάσματα, τα ζώα μοιάζουν να ακτινοβολούν μια εσωτερική φωτεινότητα και η εμφανής απουσία ανθρώπων προκαλεί την αίσθηση ενός χαμένου παραδείσου και ένα αμφίθυμο αίσθημα αποχαιρετισμού.

Το video είναι ο καλύτερος προάγγελος για μια ξεχωριστή live εμφάνιση του Johnny Labelle το Σάββατο 3 Ιουνίου στο μικρό θεατράκι της Ξινάρας, στην Τήνο.

Facebook event

Δείτε το video:

Το May Your Dreams Come True κυκλοφορεί σε LP και Digital Album από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο στα δισκοπωλεία και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ένα εσωστρεφές ταξίδι, που εμβαθύνει στα θέματα της απομόνωσης, της αβεβαιότητας και του χάσματος ανάμεσα στις προσδοκίες και την πραγματικότητα. Τα κομμάτια, γραμμένα σε μια ταραχώδη περίοδο, αντικατοπτρίζουν το άγχος και την αβεβαιότητα για το μέλλον, συναισθήματα, που έχουν καταστεί υπερβολικά γνώριμα τα τελευταία χρόνια, αλλά παράλληλα λειτουργούν και ως φάρος ελπίδας, μια υπενθύμιση ότι ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές υπάρχει πάντα η ελπίδα για ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Την παραγωγή του δίσκου συνυπογράφει ένας παλιός φίλος και συνεργάτης του Labelle, ο πολυτάλαντος μουσικός, παραγωγός και illustrator Fred Afraid. Η ηχογράφηση του album ολοκληρώθηκε με την βοήθεια του Ηλία Λιβιεράτου (Dury Dava, Wild Terrier Orchestra) στα τύμπανα και της Καλλιόπης Μητροπούλου (Oi Va Voi, Pan Pan, Echo Tides) στο βιολί, στο στούντιο Electric Highway από τον Γιάννη Βούλγαρη.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon