Οι Next Time Passions επιστρέφουν με το νέο album τους "Coffee and Regrets"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Next Time Passions επιστρέφουν το 2024 με το νέο studio album τους Coffee and Regrets!

To album εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο δραστηριότητας για την μπάντα, περιλαμβάνοντας 5 καινούργια τραγούδια που γράφτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, τα 4 κομμάτια του εξαντλημένου Another Wish limited EP για πρώτη φορά σε βινύλιο, καθώς και μια έκπληξη: το θρυλικό πρώτο single της μπάντας από τα 90s, Not Here Anymore, σε νέα ηχογράφηση.

Με το Coffee and Regrets, οι Next Time Passions, εμπλουτίζουν τον μελωδικό indie- pop ήχο τους με εμφανείς επιρροές από την ψυχεδέλεια των 60s, μένοντας πάντα πιστοί στην αμεσότητα των μηνυμάτων, τις δυνατές μελωδίες, και τη συγκινησιακή δύναμη των τραγουδιών.

Το Coffee and Regrets κυκλοφορεί σε βινύλιο από την Make me Happy Records (Ελλάδα), την Shelflife Records (ΗΠΑ) και την Fastcut Records (Ιαπωνία), και είναι επίσης διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή σε όλες τις μουσικές διαδικτυακές πλατφόρμες. Το ομώνυμο κομμάτι, Coffee And Regrets, είναι το πρώτο single του album.

 

 

Για τους Next Time Passions :

Οι Next Time Passions σχηματίστηκαν το 1991 και είναι ένα από τα σημαντικότερα group της Αθηναϊκής σκηνής της ανεξάρτητης indie-pop των 90s. Στην πρώτη περίοδο τις ιστορίας τους (’91-’95) κυκλοφόρησαν ένα cassette EP και δύο singles, ενώ τραγούδια τους συμπεριλήφθηκαν σε συλλογές στο εξωτερικό σε Αγγλία και Αμερική. Το 2009, έπειτα από μία μεγάλη περίοδο όπου τα μέλη ακολούθησαν άλλες μουσικές κατευθύνσεις, η μπάντα ενεργοποιήθηκε ξανά, με ανανεωμένη σύνθεση. Η δεύτερη αυτή περίοδος έφερε αρκετές live εμφανίσεις, συμμετοχές σε festivals στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ένα album (Things Left On Stripes Of Time, 2012), ένα single (Brand New Sea, 2011) και ένα EP (Another Wish, 2016).

TRACKLIST
A1 Coffee And Regrets
A2 Win The Universe
A3 Come To Conversation
A4 Curved On Ice
A5 Crystal Drum

B1 Not Here Anymore
B2 Another Wish
B3 Sandy Says
B4 Beast Inside
B5 Train

Next Time Passions are:
Antonis Dounias / Drums
Nikos Kalaskanis / Guitars
Dimitris Konstantelos / Bass
Elias Papadopoulos / Keayboards
Vasilis Pnevmatikos (aka BILLPOS) / Vocals, Guitars A1, A2, A3, A5, B4
- -
Lyrics written by BILLPOS
Music composed and performed by Next Time Passions
Produced by Next Time Passions
A2,A4,B2,B4 Recorded & Mixed by Loukas Lymberis at Prova Studios
A5, B3 Drums recorded at Artracks Studios
Mixed by Sergios Voudris at Diskex Records
A1,A3,Β1,Β5 Recorded and mixed by Sergios Voudris at Diskex Records
Mastering By Stavros Gergiopoulos
Sleeve Artwork by Panagiotis Parnassas
Photographs by L.Pnevmatikos

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon