Διαλύονται οι Keep Shelly In Athens;

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αποχωρεί η Sarah P από τους Keep Shelly In Athens δίνοντας στη δημοσιότητα ένα αποχαιρετιστήριο mail. Αυτή η κίνηση αιφνιδίασε τους πάντες διότι το συγκρότημα πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει τη πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, αποσπώντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Η πορεία τους ήταν συνεχώς ανοδική και είναι από τα ελάχιστα ελληνικά συγκροτήματα που έχουν εμφανιστεί σε ορισμένα από τα σημαντικότερα διεθνή festival.

Σας παραθέτουμε το mail αποχώρισης της Sarah P

"Γεια χαρά,

Όλα τα καλά πράγματα κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Ήρθε η στιγμή για μένα να προχωρήσω σε καινούργιες κατευθύνσεις, έτσι οι Keep Shelly in Athens δεν υπάρχουν πια. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που τους γνωρίσατε και τους αγαπήσατε. Ο RΠR και εγώ τελειώνουμε το ταξίδι που μας οδήγησαν οι KSIA τα τελευταία χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, ήταν το παν για μένα. Όλες οι εμφανίσεις, οι συνεντεύξεις, τα φιλικά πρόσωπα, θα είναι σπουδαίες αναμνήσεις για μια ζωή. Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν κάποια μέρα σύντομα.

Με αγάπη Sarah P."

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon