Rockwave Festival 2014: Τα πρώτα ονόματα του line up

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το γνωστό σε όλους Rockwave Festival επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι στο χώρο του Terra Vibe στην Μαλακάσα, από 10 εως 13 Ιουλίου. Τα τρία πρώτα ονόματα του Rockwave Festival 2014 είναι πλέον γεγονός καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα από την διοργανώτρια εταιρεία.

Ο θρύλος της ροκ Eric Burdon, οι γνωστοί και αγαπημένοι Calexico καθώς και ο ανερχόμενος παραγωγός Woodkid είναι τα τρία πρώτα ονόματα που διαμορφώνουν μια πρώτη εικόνα για το line up του φεστιβάλ.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένουμε το πλήρες line up για να διαμορφώσουμε μια πιο συνολική εικόνα για την μουσική κατεύθυνση που θα έχει φέτος το Rockwave, καθώς και τιμές εισιτηρίων.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon