TEDxUniversityofPatras: Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το TED, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ιδεών που αξίζει να διαδωθούν έφτασε στην Πάτρα μέσω του TEDxUniversityofPatras. Δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, ξεκινούν τη σύσταση ομάδας για την πραγματοποίηση ενός εκ των 9965 ανεξάρτητων event λεγόμενων και ως TEDx. Γνωρίστε το TEDxUniversityofPatras μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο Facebook και δηλώστε συμμετοχή στην ομάδα τους ώστε το εγχείρημα να γίνει πραγματικότητα.

Λίγα λόγια για το TEDxUniversityofPatras:

To TEDxUniversityofPatras είναι ένας ανεξάρτητος οργανωμένος φορέας στο Πανεπιστημίου Πατρών με σκοπό την διάδοση ιδεών που αξίζουν.

Το TEDx University of Patras οραματίζεται να αποτελέσει το έναυσμα για δράση,προσφορά και θετική σκέψη στη νεανική κοινότητα.Σκοπός είναι να εδραιωθεί σαν θεσμός στο πανεπιστήμιο και να γίνει γνωστό στην κοινωνία για το έργο του.

Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε, ιδεαλιστές της ανθρωπότητας, οραματιστές του μέλλοντος και εκπαιδευτικούς με προοδευτική σκέψη, όπου θα είναι έτοιμοι να εμπνεύσουν και να δώσουν τα σκήπτρα της δύναμης στους νέους για να ηγηθούν τούτο τον κόσμο, τολμώντας να κάνουν τις ιδέες τους πράξη.
Ελπίζουμε ότι στο συνέδριο μας, η διαφορετική ομάδα από φοιτητές, διδάσκοντες και αποφοίτους παρόντες θα είναι σε θέση να μάθουν ο ένας από τον άλλο, τόσο ως ομιλητές και συμμετέχοντες, και θα αφήσει τροφή για σκέψη με στόχο τη βελτίωση του δημιουργικού συλλογικού μας μέλλοντος.

Η TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που αφιερώνεται σε ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν. Ξεκίνησε ως ένα τετραήμερο συνέδριο στην Καλιφόρνια πριν από 25 χρόνια, έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει τον κόσμο που αλλάζει ιδέες με πολλαπλές πρωτοβουλίες.

Περισσότερες πληροφορίες
[email protected]
https://www.facebook.com/TEDxUniversityofPatras 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon