Ο Win Butler επί σκήνης μαζί με τους Future Islands

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες από την κυκλοφορία του Singles των Future Islands και πλέον κάθε αμφιβολία έχει φύγει από το μυαλό μου. Ότι ένιωσα εξ' αρχής ακούγοντας αυτό το άλμπουμ που μοιάζει από μόνο του μια ανθολογία, δεν έχει φθαρεί στο ελάχιστο μισό χρόνο μετά. Για την ακρίβεια πιστεύω πλέον πως μάλλον έχουμε να κάνουμε με τον δίσκο της χρονιάς, κρίνοντας απο τον ενθουσιασμό που μου προκαλεί μετά από τόσες επαναλήψεις. 

Οι Future Islands κατάφεραν με ένα μοναδικό τρόπο να παράξουν έναν ήχο με ισόποσες δόσεις ρετρό νοσταλγίας και φρεσκάδας (με την μετακόμιση στην 4AD να αποδεικνύεται καθοριστική). Όλο αυτό φυσικά απογειώνεται από την προσωπικότητα και την performance του Samuel T. Herring, που θα έχουμε και την ευκαιρία να δούμε (και να παρασυρθούμε στο χορό) από κοντά.

Αυτό το momentum μάλλον ζήλεψε ενδόμυχα ο Win Butler των Arcade Fire όταν οι Future Islands επισκέφθηκαν την έδρα του (το Μόντρεαλ). Στην πρόσφατη τους εμφάνιση εκεί ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει και αυτός το single της χρονιάς, ευχόμενος ίσως να το έχει γράψει ο ίδιος:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon