Ο Thom Yorke κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ μέσω Torrent

Εικόνα Mimis Plessas

Η φημολογία του τελευταίου καιρoύ, που ήθελε ένα καινούριο άλμπουμ των Radiohead να βρίσκεται στα σκαριά, έμελε να λάβει μια άλλη υπόσταση σήμερα. Η έκπληξη ήρθε από τον Thom Yorke, με την είδηση να μεταδίδεται νωρίτερα κατευθείαν από το Pitchfork, με την μορφή ενός γράμματος που συνυπογράφει ο Yorke με τον επί μακρόν συνεργάτη του και παραγωγό των Radiohead, Nigel Godrich.

Επί της ουσίας πρόκειται για ένα πείραμα, από αυτά που μας έχει συνηθίσει η παρέα των Radiohead από την εποχή του In Rainbows, το οποίο φιλοδοξεί να παρακάμψει τους μεσάζοντες και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον τρόπο διανομής της μουσικής. Το νέο άλμπουμ τιτλοφορείται Tomorrow’s Modern Boxes και ένα μέρος του διατίθεται δωρεάν μέσω του BitTorrent. Για να κατεβάσει κανείς το πλήρες πακέτο του δίσκου, πρέπει να καταβάλει μόλις 6 δολάρια, ενώ αργότερα θα υπάρξει και η (τσιμπημένη) συλλεκτική έκδοση σε βινύλιο που θα κοστίζει περίπου 30 λίρες. 

Προς το παρόν εμείς μπορούμε να κατεβάσουμε το δωρεάν πακέτο και να πάρουμε μια γεύση από το κομμάτι A Brain in a Bottle και το αντίστοιχο βίντεοκλιπ του.

Το tracklist του δίσκου:

01 A Brain in a Bottle
02 Guess Again!
03 Interference
04 The Mother Lode
05 Truth Ray
06 There Is No Ice (For My Drink)
07 Pink Section
08 Nose Grows Some

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon