In The City #18

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ'όλα. Οι γιορτές τελείωσαν και εμείς έχουμε μείνει αγκαλιά με τα περιττά κιλά των διακοπών, το αλκοόλ που καταναλώθηκε δίχως μέτρο για άλλη μία φορά και κάποια new year's resolution που προσπαθούμε (;) να εκπληρώσουμε. Λες και αν θέλουμε κάτι, πρέπει να αλλάξει ο χρόνος για να το κάνουμε. Στις γιορτές έπαιξαν διάφορα πάρτυ στη πόλη, άλλα ωραία και άλλα λιγότερο ωραία. Το αδιαχώρητο, πάντως, γίνονταν παντού στην αλλαγή του χρόνου. Λες και όλοι αποφάσισαν να βγουν έξω να το γιορτάσουν. Οι παραδοσιακές μαζώξεις σε σπίτια μάλλον ανήκουν σε ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Αυτά βλέπει η Μέρκελ με τον Τσίπρα και μας ετοιμάζουν το νέο ασφαλιστικό, αφού θα σκέφτονται ''λεφτά ακόμα έχουν''. Ο νέος χρόνος ξεκινά με προσδοκίες για τους περισσότερους και μακάρι να πραγματοποιηθούν. Από εμάς μακάρι να γίνονται ακόμα περισσότερα και ενδιαφέροντα πράγματα στη πόλη μας. Ιδέες υπάρχουν σε πολλούς ανθρώπους και κάποιες θα υλοποιηθούν μέσα στο 2016. See u around.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon