Προβολή: «Ο Θρύλος του 1900» του Τζιουζέπε Τορνατόρε

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η προτεινόμενη ταινία της Κυριακής:

Δείτε σήμερα στο PressPop.Tv μια από τις πιο ωραίες και συγκινητικές ταινίες του Τζιουζέπε Τορνατόρε. "Ο Θρύλος του 1900" με την γνωστή ρετρό-ρομαντική ατμόσφαιρα του Ιταλού σκηνοθέτη αφορά την ιστορία ενός χαρισματικού πιανίστα που γεννήθηκε το το 1900 πάνω σε ένα επιβατικό πλοίο και αρνείται να αποβιβαστεί στη στεριά όσες απόπειρες και αν έκανε ή ευκαιρίες που του δόθηκαν. Ο μοναδικός κόσμος που γνώρισε είναι αυτός της θάλασσας και του πλοίου-πατρίδας, με την στεριά να του φαίνεται υπεροβολικά χαοτική και ανεξήγητη...

Επίσης τιμήθηκε με χρυσή σφαίρα καλύτερου soundtrack και δικαίως καθώς η μουσική επένδυση αποδίδει με μοναδικό τρόπο την ατμόσφαιρα της εποχής και τον συγκεκριμένο θρύλο. Υπεύθυνος ποιός άλλος; Μα ο Ennio Morricone φυσικά...

Σκηνοθεσία: Τζιουζέπε Τορνατόρε
Παίζουν: Τιμ Ροθ, Προύιτ Τέιλορ Βανς, Μπιλ Ναν, Κλάρενς Γουίλιαμς ΙΙ

IMDB

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon