Προβολή: "Dead Man" του Τζιμ Τζάρμους

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Σήμερα στην ταινιοθήκη του Presspop.Tv επιλέγουμε μια από τις καλύτερες ταινίες που έχει σκηνοθετήσει ο Jim Jarmusch (και φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία της). Ο "Νεκρός" (Dead Man) συγκαταλέγεται στα διαμάντια του αμερικάνικου ανεξάρτητου κινηματογράφου με μια εξαιρετική ερμηνεία από τον Johnny Depp αλλά και την υπέροχη μουσική επένδυση που φέρει την υπογραφή του μεγάλου Neil Young.

Απολαύστε τους!

Υπόθεση:
Ο William Blake ταξιδεύει στα δυτικά σύνορα της Αμερικής στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα. Χαμένος και τραυματισμένος, θα γνωρίσει έναν παράξενο Ινδιάνο που έχει το όνομα "Κανενας", ο οποίος πιστεύει ότι ο Blake είναι ένας νεκρός άγγλος ποιητής με το ίδιο όνομα. 

Imdb / Wiki

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon