Τα Κινηματογραφικά σχέδια της DC για τους ήρωες της

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

   Έχοντας ήδη στο ιστορικό της την τελευταία δεκαετία, επιτυχίες όπως η σειρά ταινιών Batman και την πιο πρόσφατη Man of steel, τα μελλοντικά κινηματογραφικά σχέδια της DC εταιρείας κολοσσού στο χώρο των comics, δεν περιορίζονται εκεί.
  Μέσα στο 2015 σχεδιάζεται ότι θα κυκλοφορήσει μία ταινία με πρωταγωνιστές και τους δύο super ήρωες (Superman-Batman). Όλα είναι βέβαια ακόμα σε πρώιμο στάδιο και προτεραιότητα της παραγωγής είναι ένα καλογραμμένο σενάριο που να μην υστερεί στις προσδοκίες του κοινού.
   Σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις, το πράσινο φως για την μικρή οθόνη βλέπει ένας ακόμα διάσημος ήρωας. Ο Flash, ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο, θα εμφανιστεί ως ένας guest ρόλος στη σειρά Arrow που τον Οκτώβρη θα συνεχίσει με την δεύτερη season και ύστερα θα αποκτήσει  την δική του σειρά. Χωρίς επίσημα στοιχεία όμως μέχρι στιγμής, η σειρά θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει το origin του ήρωα, με απώτερο σκοπό να ακολουθήσει η μετάβασή του στην μεγάλη οθόνη.
  Οι φήμες που θέλουν την DC να αφιερώνεται στο συγκεκριμένο project, όλο και πληθαίνουν, καθώς πολλά ακούγονται για μία επερχόμενη ταινία με την θρυλική πλέον στους κύκλους των comic fans, The Justice League (Λεγεώνα Των Ηπερηρώων), που δεν προβλέπεται νωρίτερα από το 2017. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί προς στιγμήν με σιγουριά.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon