Μία Εισαγωγή στους Κόρε Ύδρο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Κόρε Ύδρο θα εμφανιστούν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στη σκηνή του Μικρού Πρίγκιπα στη Πάτρα. Είναι από τα συγκροτήματα με τελείως χαρακτηριστικό ήχο. Λίγες νότες από ένα κομμάτι τους αρκεί για να γίνει κατανοητός ο δημιουργός του. Πολλοί θεωρούν ότι είναι το συγκρότημα που έδωσε πνοή τα τελευταία χρόνια στο τελματωμένο ελληνόφωνο rock και τους συγκρίνουν με μπάντες σαν τους Τρύπες και τα Ξύλινα Σπαθιά, άλλοι τους τοποθετούν στα καρυφαία live acts που έχουν παρακολουθήσει, το σίγουρο όμως είναι πως πρόκειται για ένα από τα αυθεντικότερα συγκροτήματα που κινούνται στα μέρη μας. Το PressPop θέλοντας να μυήσει κάποιον στο κόσμο των Κόρε Ύδρο παρουσιάζει μία λίστα με πέντε από τα σημαντικότερα κομμάτια των Κερκυραίων. Ραντεβού λοιπόν τη Παρασκευή στον Μικρό Πρίγκιπα.

 
 
 
 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon