"Το Γεύμα" των Μίνου Ευσταθιάδη και Κατρίν Λίγκμαν στο Πολυτεχνείο-Χώρος Θεαμάτων στο Αίγιο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act ανακοινώνει δύο παραστάσεις του βραβευμένου θεατρικού έργου «Το Γεύμα» των Μίνου Ευσταθιάδη και Κατρίν Λίγκμαν, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Κανδηλιώτηστο Πολυτεχνείο - Χώρος Θεαμάτων στο Αίγιο την Κυριακή 11 και τη Δευτέρα 12 Μαΐου στις 21.30.

Στην κουζίνα κάποιου εστιατορίου ένας ολόκληρος κόσμος καταρρέει. Ο Μάγειρας, η Σερβιτόρα, η Μαρία και ο Χασάπης ψάχνουν για φαγητό και διέξοδο πάση θυσία. Μπορούμε να πορευτούμε προς το φως χωρίς να δοκιμάσουμε το σκοτάδι; Πως διακρίνονται τα όρια ανάμεσα στην κτηνωδία και την ιερουργία; Μπορεί ποτέ να κορεστεί η ανθρώπινη πείνα;

«Το Γεύμα» απέσπασε το πρώτο βραβείο στον Διαγωνισμό Συγγραφής Πρωτότυπου Θεατρικού Έργου της Καλλιτεχνικής Εταιρείας «Θέατρο-Εργαστήριο» για το έτος 2011. Ανέβηκε στο θέατρο «Άρτι» τη σεζόν 2011-12 και εκδόθηκε το 2012 (εκδ. Ευρασία). Έχει μεταφραστεί τα γερμανικά και στα γαλλικά. 

Σκηνοθεσία | Θεόδωρος Κανδηλιώτης
Παίζουν: Θεόδωρος Κανδηλιώτης, Ελένη Καλαντζοπούλου, Δημοσθένης Χριστόπουλος, Ζωή Δαβουρλή 
Φωτισμοί: Ευσταθία Δρακονταειδή
Σχεδιασμός Εντύπων: StudioAmbersant
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Τσινιάς

Τιμές εισιτηρίων: 10€ και μειωμένο 8€
Κρατήσεις-Προπώληση: 2691400429 και 6976619217

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon