"Πατρίτσια υπάρχει": Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κάββουρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το βιβλιοπωλείο 38° 14´ και το θέατρο act παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Κάββουρα “Πατρίτσια υπάρχει” την Τετάρτη 18 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Χασομέρι (Παπαδιαμαντοπούλου 10, στο Κάστρο).

Πρόκειται για το θεατρικό έργο του Πατρινού ποιητή και λογοτέχνη, το οποίο εκδόθηκε στα πλαίσια της ομώνυμης παράστασης που  αποτέλεσε την κεντρική παραγωγή του θεάτρου act για τη σεζόν 2013-14.  Μας αφηγείται μια παράξενη ιστορία ανεκπλήρωτης αγάπης. Δύο άγνωστοι συναντώνται σ' ένα παγκάκι. Η τυχαία (ή μήπως προσυμφωνημένη;) συνάντησή τους θα ξεδιπλώσει μια ιστορία που μοιάζει με αμήχανο βάδισμα στο σκοτάδι, μια αναζήτηση της ταυτότητας του καθενός γεμάτη ερωτηματικά και ανατροπές, ένα ζιγκ ζαγκ ερωτήσεων και απαντήσεων που τελικά καταλήγει σ' ένα κορίτσι που ονομάζεται Πατρίτσια. Πόσο αληθινή είναι όμως η Πατρίτσια; Πόσο καλά γνωρίζουμε αυτόν που κάθεται απέναντί μας και αυτόν που κατοικεί μέσα μας;

Ο Δημήτρης Κάββουρας με το Πατρίτσια υπάρχει” μας προσκαλεί σε ένα εσωτερικό οδοιπορικό ανακάλυψης όπου η αλήθεια κερδίζει πάντα τελευταία. Έτσι κι αλλιώς οι άλλοι φτιάχνουν από εμάς ένα πρόσωπο για δική τους χρήση.

Για το βιβλίο “Πατρίτσια υπάρχει” θα μιλήσουν οι:

Μίνα Πετροπούλου: φιλόλογος-διδάκτωρ Κοινωνιολογίας
Τηλέμαχος Τσαρδάκας: συγγραφέας-σκηνοθέτης
Λεωνίδας Γεράνιος: φιλόλογος-επιμελητής της έκδοσης
και ο συγγραφέας του Δημήτρης Κάββουρας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon