Christmas Mixtape: Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Elefant Records

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το PressPop.gr φοράει τα γιορτινά του και βάζει ανάλογη ηχητική υπόκρουση:

Η συλλογή της αγαπημένης Elefant Records με τίτλο A Christmas Gift For You From Elefant Records, είναι το προτεινόμενο soundtrack της συντακτικής μας ομάδας για αυτές τις μέρες.

Η Elefant Records, μια ανεξάρτητη δισκογραφική απο την Μαδρίτη, αποτελεί από την ίδρυση της το 1989 ένα από τα χαρακτηριστικά label για την indie pop σκηνή.

Τι καλύτερο λοιπόν από ποπ μπάντες της Elefant όπως οι Primitives, οι The School, οι BMX Bandits και άλλες πολλές, να ηχογραφούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όλα αυτά να συγκετρώνονται σε μια συλλογή!

Την ακούμε ολόκληρη παρακάτω μέσω bandcamp.

Καλά χριστούγεννα σε όλους!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon