Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act και η ομάδα Synthesis 748 από το Παρίσι σε συνεργασία με την Κορίνα Κοτσίρη, κουκλοπαίχτρια και ηθοποιό, διοργανώνει ένα εικαστικό εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά που συνδυάζει αρμονικά την εικαστική με την θεατρική δημιουργία.

 Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης Κορίνας Κοτσίρη, που διεξήγαγε δημιουργικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια  στο Παρίσι για έξι χρόνια σε σχολεία και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, θα γνωρίσουν τεχνικές ανάπτυξης διαφόρων υλικών κατασκευής (πηλό, εφημερίδες, αφρολέξ, χρώματα, υφάσματα) και τεχνικές εμψύχωσης και θεατρικής ερμηνείας μιας κούκλας. Θα κατασκευάσουν θεατρικές κούκλες μικρών και μεγάλων διαστάσεων και μέσα από θεατρικά παιχνίδια  και  αυτοσχεδιασμούς θα δημιουργήσουν την δική τους μοναδική παρουσίαση.

Σε αυτό το ταξίδι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν, να πειραματιστούν και να παίξουν ανακαλύπτοντας ένα καταπληκτικό εργαλείο

Το εικαστικό εργαστήρι, συνολικής διάρκειας 20 ωρών, θα πραγματοποιηθεί σε 5 κύκλους 4ωρών και συγκεκριμένα ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα έως το καλοκαίρι, και η υλοποίησή του θα γίνει στο χώρο του θεάτρου act.

Αφορά όλα τα παιδιά από 5 χρονών και πάνω και επιτρέπεται η φυσική παρουσία των συνοδών εφόσον το επιθυμούν. Κάθε κύκλος έχει αυτόνομο περιεχόμενο και θα υπάρχει ειδική τιμή ανάλογα με τον αριθμό συνεδριών που θα επιλεγούν.

14 και 15 ΦλεβάρηΚατασκευή Καρναβαλικής Μασκαράτας: Γιορτάζουμε μαζί τις Αποκριές και φτιάχνουμε την δική μας καρναβαλική μασκαράτα που την θέτουμε σε κίνηση και σε χορό.

14 και 15 Μαρτίου : Ιστορίες με muppets: Δημιουργούμε και παίζουμε με τις κούκλες μας που μιλούν. Στήνουμε την δική μας συναυλία.

Απρίλιος : Θέατρο Αντικειμένου: Κούκλες από ανακυκλώσιμα υλικά. Μετατρέπουμε υλικά σε πρωτότυπες προσωπικότητες και στήνουμε ένα παιχνίδι ρόλων.

ΜάιοςΟι νεράιδες και τα ξωτικά ξυπνούν: Ήρθε η Άνοιξη. Φτιάχνουμε κούκλες από φυσικά πολύχρωμα υλικά και δημιουργούμε μια χορογραφία.

Ιούνιος : Μικρόκοσμος: Με έμπνευση τα μικρά πλάσματα της φύσης φτιάχνουμε χάρτινα γλυπτά, κολλάζ γράφουμε ιστορίες και στήνουμε την δική μας διαδραστική έκθεση - σπηλιά.

Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)
Ώρες:
Σάββατο 12.00-14.00 
Κυριακή 14.30- 17.00

Κόστος συμμετοχης: 10 ευρώ το κάθε session ανά παιδί, 
Ειδική προσφορά και για τα 5 Σαββατοκύριακα για 2 αδέρφια 15€ ανά session

Ειδική προσφορά και για τα 5 Σαββατοκύριακα (δηλαδή 10 sessions)  80€ (Με προπληρωμή)

Οι ακριβείς ημερομηνίες για Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο θα ανακοινωθούν σύντομα με νέο δελτίο τύπου
Πληροφορίες – συμμετοχές: Κορίνα Κοτσίρη 6977545994 και 6936122263 ([email protected])

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon