Stand-Up Comedy Night με τον Διονύση Ατζαράκη και τον Δημήτρη Δημόπουλο στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το σταντ-απ επιστρέφει στο Θέατρο act! Μετά τη σολντ-άουτ παράσταση του Δημήτρη Δημόπουλου τον Φεβρουάριο, ο γνωστός κωμικός ξανά στην Πάτρα με τα πιο αστεία αποσπάσματα από το «Αντί Διδακτορικού» και την «Υπερπαραγωγή» και ένα μυστικό όπλο γέλιου: τον κωμικό παιδί-θαύμα Διονύση Ατζαράκη στην πρώτη του εμφάνιση στο Θέατρο act.

Μη χάσετε αυτό το κωμικό δίδυμο που ενώνει τις σούπερ-κωμικές δυνάμεις τους σε μια ξεκαρδιστική παράσταση για την καθημερινότητα, τις σχέσεις, τις εμμονές, τα πάνω και τα κάτω μας!

Πέμπτη 26/3 στις 21.30
Πληροφορίες-κρατήσεις: 2610272037, 6936122263
Γενική Είσοδος 10 €

*Η αίθουσα του θεάτρου act κλιματίζεται.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

Ο Διονύσης Ατζαράκης ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy από το 2007.

Έχει κάνει παραστάσεις σε θέατρα, μπαρ και φεστιβάλ σε Ελλάδα και Αγγλία.  Όσο ζούσε στο Λονδίνο διακρίθηκε σε διαγωνισμούς stand-up comedy ενώ απόσπασμα παράστασής του έπαιξε στο BBC Radio 2.

Έχει παρουσιάσει τη μεσημεριανή εκπομπή ΠΕΔΕΣ στον ALPHA καθώς και την κωμική εκπομπή M for Movies στο MTV. 

Γράφει μια σειρά από χιουμοριστικά κόμιξ στα site AthensVoice, Luben, Rocknlol και Socomic.

Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ (Πανεπιστήμιο Αθηνών), Σκηνοθεσία (Σχολή Σταυράκου), Υποκριτική (Ίασμος/Studio ΝΑΜΑ) και Media Governance (MSc, London School of Economics).

Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε στην κωμωδία ως σταντ-απ κωμικός το 1996 ως μέλος της ομάδας «Νύχτες Κωμωδίας». Από το 2009 έγραψε και παρουσίασε δύο σόλο παραστάσεις καθώς και συμμετείχε σε ομαδικές παραστάσεις σταντ-απ σε όλη την Ελλάδα.

Ως ηθοποιός και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την εταιρεία μουσικού θεάτρου Οι Όπερες των Ζητιάνων, στο ελεύθερο θέατρο και τη μεταγλώττιση. Ως μεταφραστής έχει εργαστεί στον υποτιτλισμό, τη μεταγλώττιση και το θέατρο.

Γνωρίζει γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα, είναι πτυχιούχος υποκριτικής (Ανωτέρα δραματική σχολή Ίασμος), πτυχιούχος Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΙ Αθηνών) και  απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon