Η "Κατερίνα" του Αύγουστου Κορτώ στο θέατρο Λιθογραφείον

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Με μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις της χρονιάς, ξεκινά η νέα σαιζόν του Θεάτρου Λιθογραφείον.

Ο Γιώργος Νανούρης διασκευάζει για το θέατρο και σκηνοθετεί «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με τη Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο και τον Λόλεκ να τη συνοδεύει μουσικά live επί σκηνής, ενώ στην παράσταση συμμετέχει και ο Γιώργος Νανούρης.

«Ο γιος μου με βρήκε. Χαράματα Παρασκευής, πέντε μέρες πριν κλείσει τα εικοσιτέσσερα. Κατάλαβε πως είχα πεθάνει κι ας μην είχε αλλάξει τίποτα στον χώρο».

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα. Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν τη χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Ερμηνεία: Λένα Παπαληγούρα

Μουσική επί σκηνής: Λόλεκ, μαζί τους και ο Γιώργος Νανούρης
Παραγωγή: ΛΥΚΟΦΩΣ

Παρουσιάστηκε στο Θησείον – Ένα θέατρο για τις τέχνες από τις 28 Νοεμβρίου 2014 έως τις 7 Απριλίου 2015 όλες οι παραστάσεις ήταν sold out. Την παρακολούθησαν πάνω από 8000 θεατές

Παραστάσεις:
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015  (Πλην Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου)
Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες: 2610 328394 & 697 66 46 111
με μήνυμα στην σελίδα του Θεάτρου και στο Θέατρο Λιθογραφείον, (Μαιζώνος 172Β & Τριών Ναυάρχων)

Update:
2 επιπλέον έξτρα απογευματινέςπαραστάσεις
Τρίτη 15 και Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 7μμ
Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων για την εναρκτήρια παράσταση του Θεάτρου Λιθογραφείον, προγραμματίστηκαν και άλλες 2 έξτρα απογευματινές παραστάσεις στις 7 μμ. 
Όλες οι θέσεις, για όλες τις παραστάσεις μέχρι και την Τρίτη έχουν διατεθεί και είναι ήδη soldout.
Εισιτήρια υπάρχουν πλέον μόνο για τις απογευματινές παραστάσεις της Τρίτης 15/9 και της Τετάρτης 16/9, καθώς και για την βραδινή της Τετάρτης 16/9

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος 16€
Μειωμένο: 12€ (Φοιτητικό, μαθητικό, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ,
ανέργων, άνω των 65)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon