Παρουσίαση προγράμματος και δράσεων 2015-16 στις Γραμμές Τέχνης

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβριου στις Γραμμές Τέχνης (Μαιζώνος 271 Πάτρα) , σε μια βραδια που θα επενδυθεί μουσικά με ήχους Funk, Soul και Disco θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος του Θεάτρου αλλα και όλων των Δράσεων οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη περίοδο.

Ένα Party λοιπόν με απόλυτα χορευτική διάθεση κατά την διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν τα Δελτία Τύπου για τις θεατρικές παραστάσεις, το πρόγραμμα των συναυλιών και των Εκθέσεων , το αναλυτικό πρόγραμμα των Εργαστηρίων Υποκριτικής για ενήλικες και του Τμήματος Θεατρικής Αγωγής-Παιχνιδιού για παιδιά καθώς και πληροφορίες για τα Εργαστήρια Ελεύθερου Σχεδίου, Αγιογραφίας και Ψηφιδωτού.

Facebook

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon