Θέατρο act: Παρουσίαση προγράμματος για την περίοδο 2015-2016

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act προσκαλεί τους φίλους και συνεργάτες του, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στην παρουσίαση του προγράμματος του για τη θεατρική περίοδο 2015-2016.

Ο ανακαινισμένος χώρος του θεάτρου act, με αυξημένη χωρητικότητα και μικρό μπαρ, θα φιλοξενήσει φέτος δικές του παραστάσεις, μετακλήσεις θιάσων από την Αθήνα και από άλλες πόλεις, μικρά ακουστικά live και άλλες παραγωγές – έκπληξη. Η σκηνή του act θα αποτελέσει δημιουργικό έδαφος για τους εμψυχωτές και τους συμμετέχοντες σε ποικίλα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν και αυτή τη χρονιά. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εναρκτήριας παράστασης Το κορίτσι που επιμένει, το θέατρο act σας καλεί να ξεκινήσετε μαζί αυτή τη νέα δημιουργική περίοδο που αρχίζει και να ακούσετε από κοντά όλα όσα σχεδιάζουμε για τη φετινή σεζόν.

Στα decks ο Χρήστος Σωτηρόπουλος θα παίξει kraut/minimal wave ενώ αναμένονται κι άλλες μουσικές και γευστικές εκπλήξεις.

Παρουσίαση προγράμματος – Season opening στο θέατρο Αct 
την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon