Sound of the Week | The Arcs – Chains of Love

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Πλέον είναι κοινώς γνωστό και αποδεκτό πως όταν ο Dan Auerbach βρίσκεται μακριά από τις υποχρεώσεις των Black Κeys, διοχετεύει την αστείρευτη δημιουργικότητα και ενέργειά του τόσο στη σύσταση side projects όσο και στην παραγωγή δίσκων.  Οι The Arcs ήταν αυτή τη φορά το αποτέλεσμα της σύμπραξής του με στενούς συνεργάτες και φίλους. Με τους εξαίρετους μουσικούς Leon Michels, Richard Swift, Homer Steinweiss, Nick Movshon και Kenny Vaughan δεν χρειάστηκαν περισσότερο από δύο εβδομάδες για να ηχογραφήσουν το «Yours, Dreamily». Ένας αρκετά φιλόδοξος δίσκος που αποτελεί μια διαφορετική έκφραση της blues μουσικής με περισσότερα soul/R&B στοιχεία και funky grooves. Ανάμεσα στα τραγούδια που θα μπορούσαν πραγματικά να ανήκουν στην πρόσφατη δισκογραφία των Black Keys και σε εκείνα που σε κάνουν να νοσταλγείς τους ήχους τους πριν από τα πιο εμπορικά βήματά τους, highlight του άλμπουμ το «Chains of Love». Tα background φωνητικά των Mariachi Flor de Toloache, της πρώτης γυναικείας μπάντας mariachi στη Νέα Υόρκη, αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο, τραγουδούν «chains, the chains of love» και ακόμη και αν αισθάνεσαι παγιδευμένος σε μία σχέση, σε κάνουν να το ξεχάσεις. Σκέψου το ως ένα μικρό δώρο από τους Arcs, που στην συσκευασία του θα μπορούσε να έχει την αντιπροσωπευτική επιγραφή «Yours, Dreamily».

Ανδριάνα Κουλιέρη – ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών (Κυριακή 16:00-18:00) http://upfm.upatras.gr/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon