Zombieprov θεατρική αυτοσχεδιαστική παράσταση στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Για μία και μόνο παράσταση Improv Comedy, οι «Bus και» έρχονται στον πολυχώρο Συνδετήρα στην Πάτρα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 21:30.

Μια κωμική, αυτοσχεδιαστική παράσταση σε έναν post-apocalyptic κόσμο όπου τα zombie έχουν κατακλύσει την πόλη. Μια παράσταση που δεν έχει παιχτεί ποτέ και δεν πρόκειται να ξαναπαιχτεί ποτέ. Μια παράσταση που επινοείται εκείνη τη στιγμή επί σκηνής. Μια φράση που δεν ξεκινάει με τις λέξεις “Μια Παράσταση”.

Οι «Bus και» είναι ένας θίασος θεατρικού αυτοσχεδιασμού Improv Comedy.

Improv Comedy Theater σημαίνει την απουσία κειμένου. Οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή, ζητούν κάποια απλή πρόταση από το κοινό, και με εργαλεία τον αυθορμητισμό και τη φαντασία γεννούν και εμπνέονται ολόκληρο το έργο μπροστά στα μάτια των θεατών. Κάθε παράσταση είναι μοναδική και το έργο που δημιουργείται κάθε βραδιά είναι διαφορετικό και πρωτότυπο.

Παρασκευή 27/11 στις 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
Συνδετήρας, Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon