Sound of the Week | Sharon Jones & the Dap-Kings – Ain’t No Chimneys in the Projects

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι γιορτινές ημέρες κατέφθασαν, η Sharon Jones και οι Dap-Kings αναλαμβάνουν τον ρόλο του Άγιου Βασίλη και εμείς ήμασταν τα καλύτερα παιδιά τη φετινή χρονιά. Το δώρο μας είναι έτοιμο από τα τέλη του Οκτώβρη και για να το λατρέψουμε απαιτούνται τρία απλά πράγματα: να μας αρέσει η soul μουσική, τα funk γκρουβαρίσματα και, το κυριότερο, τα Χριστούγεννα.  Μόνο έτσι το «It’s a Holiday Soul Party» και τα 11 track που αυτό περιλαμβάνει, μπορεί να εκτιμηθεί και σίγουρα να συγκαταλεχθεί ανάμεσα στα κορυφαία χριστουγεννιάτικα άλμπουμ. Εξαιρετική προσθήκη στις διασκευές τους τα πέντε δικής τους έμπνευσης singles, που αναβιώνουν την soul των ‘60s με παιχνιδιάρικο funk τρόπο και κατά κύριο λόγο με πολύ συναίσθημα. Ένα από αυτά και το «Ain’t No Chimneys in the Projects», κομμάτι που οι Sharon Jones & the Dap-Kings είχαν κυκλοφορήσει και παλαιότερα, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει σε καμία περίπτωση από αυτόν τον δίσκο που είναι αφιερωμένος στα Χριστούγεννα. Με αυτόν τον τρόπο η Daptone Records μας εύχεται Dappy Holidays και εμείς υποδεχόμαστε το 2016 με την retro-soul μουσική αυτής της αξιολάτρευτης μπάντας από το Μπρούκλιν.

Ανδριάνα Κουλιέρη – ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών (Κυριακή 16:00-18:00) http://upfm.upatras.gr/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon