"Friends Manifest" ξανά στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μετά την πετυχημένη εμφάνιση τους στο The Best Comedy Week ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Κρήτος επιστρέφουν στο θέατρο act το Σάββατο 9 και  την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 21.30.

Στην ξεχωριστή παράσταση «Friends Manifest» ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Κρήτος μας διηγούνται το κωμικό χρονικό της φιλίας δύο κολλητών και μας ταξιδεύουν στις εμπειρίες που μοιράστηκαν από την μέρα που πρωτογνωρίστηκαν σε έναν παιδότοπο.

Πρόκειται για μια παράσταση αφηγηματικής παντομίμας, σε κείμενο και σκηνοθεσία του δημοφιλούς κωμικού Ζήση Ρούμπου, στην οποία, οι δύο ηθοποιοί, χωρίς την βοήθεια σκηνικών, πλάθουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και αφήνουν στον θεατή να συμπληρώσει τα οπτικά κενά με την φαντασία του.

Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ και 8 ευρώ (μειωμένο)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610272037, 6936122263

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon