Stand-up comedy "OPEN MIC 3" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act προσκαλεί νέους stand-up comedians στο τρίτο SΤΑΝD UP OPEN MIC που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 21.30!

Μια πρωτότυπη κωμική συνάντηση ανοιχτή σε συμμετοχές με σκοπό την ανάδειξη νέου κωμικού ταλέντου. Η μοναδική stand-up comedian Χρύσα Κατσαρίνη, η οποία θα παρουσιάσει την σούπερ βραδιά, θα ανεβάσει νέους καλλιτέχνες στο σανίδι για να μας παρουσιάσουν το δικό τους πεντάλεπτο κωμικό μονόλογο σε μια πολυσυλλεκτική stand-up παράσταση.

Stand-up comedy είναι το θεατρικό είδος κωμωδίας στο οποίο ο κωμικός παρουσιάζει έναν κωμικό μονόλογο που έχει γράψει ο ίδιος.
Open mic είναι μια πειραματική πολυσυλλεκτική κωμική παράσταση όπου νέα άτομα μπορούν να παρουσιάσουν το υλικό τους και παλιότεροι κωμικοί να δοκιμάσουν νέο υλικό.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 6936122263 ή στείλτε μήνυμα inbox στη σελίδα μας στο facebook Act Theater Patras

Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 21.30
Δηλώσεις συμμετοχής έως 22 Μαρτίου
Γενική είσοδος: 5€
Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon