Δημήτρης Δημόπουλος και Δημήτρης Δούκολγου για μια παράσταση stand-up comedyστο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Δημήτρης Δημόπουλος και ο Δημήτρης Δούκολγου έρχονται για μία και μόνο ξεκαρδιστική παράσταση stand-up comedy στο θέατρο Act! Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και η φτώχεια θέλει καλοπέραση, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο παρά να έρθετε στην παράσταση όπου οι δύο Δημήτρηδες θα τα πουν όλα επί σκηνής.

Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 10 €, 8 € προπώληση/φοιτητικό
Προπώληση: Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Μαρτίου, 17.00 – 20.00 στο ταμείο του θεάτρου act
Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263


Ο Δημήτρης Δούκογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στο Μόντρεαλ, ξαναγύρισε Θεσσαλονίκη, σπούδασε Αθήνα, δούλεψε Μόντρεαλ, επέστρεψε Αθήνα κι όλα τα υπάρχοντά του χωράνε σε μια βαλίτσα. Η οποία βρίσκεται στο Κάιρο. Κάνει stand up comedy επαγγλεματικά από το 2007.


Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε στην κωμωδία ως σταντ-απ κωμικός το 1996 ως μέλος της ομάδας «Νύχτες Κωμωδίας». Από το 2009 έγραψε και παρουσίασε δύο σόλο παραστάσεις ("Αντί διδακτορικού" και "Υπερπαραγωγή") ενώ παράλληλα συμμετείχε σε ομαδικές παραστάσεις σταντ-απ σε όλη την Ελλάδα και σε σημαντικά φιλανθρωπικά events όπως το Stand-Up for Unicef. Ως ηθοποιός και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την εταιρεία μουσικού θεάτρου Οι Όπερες των Ζητιάνων και το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Πέραν του σταντ-απ, έχει γράψει το λιμπρέτο για τις όπερες «ΑirRossini» και «Yasou Aida!» για το οποίο βραβεύτηκε με το Έπαινο «Κάρολος Κουν» 2012 Δραματουργίας Ελληνικού Έργου από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.
Έγραψε και σκηνοθέτησε το μιούζικαλ «Δε Λουκ» και τα μουσικοθεατρικά δρώμενα «Νυχτερινά Τραγούδια» και «Das Schubert Diploma». Στην Πάτρα σκηνοθέτησε την όπερα «Σατανερί» που είχε ανεβάσει το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon