"Jeronimo Space: το κυνήγι των Σούσι" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει μετά από επτά χρόνια στην Πάτρα με μια δική του σκηνοθεσία και φέρνει μαζί του τον Ζήση Ρούμπο (Κάψε το Σενάριο, Άσφαιροι), τη Ναταλία Δήμου(Συμμαθητές) και τη Σωσώ Χατζημανώλη (Abovo) για δύο μόνο παραστάσεις!

Το νέο έργο του Ζήση Ρούμπου «Jeronimo Space: το κυνήγι των Σούσι» σε σκηνοθεσία του Γ. Αγγελόπουλου θα παιχτεί στο θέατρο act (σκάλες Γεροκωστοπούλου) για δύο μόνο παραστάσεις

Λίγα λόγια για το έργο:

Η παράσταση είναι ένας πολύ αστείος σουρεαλιστικός συνδυασμός επιστημονικής φαντασίας, σωματικού θεάτρου, κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού.

Ένας ξεπεσμένος κυνηγός κεφαλών που περνάει κρίση μέσης ηλικίας αναλαμβάνει να διαλευκάνει τη δολοφονία του Διαγαλαξιακού Αυτοκράτορα σε ένα διαγαλαξιακό κυνηγητό που θα του αλλάξει εντελώς τη ζωή.

Στην αποστολή του συναντά εξωγήινα όντα που θα τον βοηθήσουν πολύ ή δεν θα τον βοηθήσουν καθόλου: τη Νίντζα ιέρεια Έικο, την τρομερή κυνηγό κεφαλών Λούνα Νέμπουλα, το λιμενικό υπασπιστή 120, το βικτωριανό ρολόι ΤΙΚ, τον Ιεράρχη Ντουράν, τον αστυνόμο Μπάζο, τη σαλανδριανή Ομπίσια με τα τρία στήθη, μια Σερβιτόρα - ανδροϊδές, τον stand up dramadian Λάκριμα Τζόουν και άλλους. Βασικά κάνα –δυο ακόμη, μη φανταστείτε.

Οι τέσσερις ηθοποιοί κάνουν όλους τους ρόλους, όλα τα σκηνικά και όλα τα ηχητικά εφέ. Εντάξει, όχι όλα, τα περισσότερα, πόσα να προλάβουν τέσσερις άνθρωποι;

Η παράσταση θα ανέβει κανονικά στην Αθήνα αλλά θα κάνει πρεμιέρα στην Πάτρα, όπως έκαναν οι παλιοί καλοί Έλληνες πρωταγωνιστές των χρυσών εποχών: η Μαρίκα Κοτοπούλη, η Κυβέλη, οι Ζιγκ Ζαγκ..."

ΚΕΙΜΕΝΟ: Ζήσης Ρούμπος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Αγγελόπουλος
ΦΩΤΙΣΜΟΙ/ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ζωή Μολυβδά - Φαμέλη
ΠΑΙΖΟΥΝ (αλφαβητικά): Γιώργος Αγγελόπουλος, Ναταλία Δήμου, Ζήσης Ρούμπος, Σωσώ Χατζημανώλη

στο θέατρο act
Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 στις 21:30
Εισιτήρια: 10 € και 8 € (μειωμένο)
Πληροφορίες – Κρατήσεις:  2610272037 & 6936122263

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon