''Το Ζέσταμα'' στις Γραμμές Τέχνης

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το μουσικό εργαστήρι των Γραμμων Τέχνης παρουσιάζει την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 22:00 μια παράσταση με μουσικής και πρόζας σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Τζαβάρα.

...λιγα λόγια για την παράσταση..

... να αντικρίζεις τη ζωή με μούτρα. Γιατί;
....να περιμένεις την Παρασκευή που θα φέρει το Σάββατο και την Κυριακή για να ζήσεις. Γιατί?
...και μετά ουτε αυτό να μην είναι αρκετό. Γιατι;
...να περιμένεις μεγάλες στιγμές. Να μην τις επιδιώκεις....να περιμένεις...Να λες πως είσαι άτυχος και πως η ζωή ήταν άδικη μαζί σου. Να μην βλέπεις πως ακριβώς δίπλα σου συμβαίνουν αληθινές δυστυχίες που η ζωή κλήρωσε σε άλλους ανθρώπους, Σε εκείνους που δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται....ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ!....και να μην νιώθεις καμιά φορά ευλογημένος που μπορείς να χαίρεσαι τρία πράγματαστη ζωή σου...την καλή υγεία, δύο φίλους, μια αγάπη, μια δουλειά, κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι οτι έχει λόγο η υπαρξή σου...

Βασιμένο σε κείμενα:
ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ
ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ
ΑΚΗ ΔΗΜΟΥ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΕΤΑΚΟΥ
ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ
SARAH KANE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Δημήτρης Τζαβάρας

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ
Αγγελική Κολυπέρα
Γωγώ Καλογεροπούλου
Ευτυχία Μπίλελη
Ιωάννα Αναγνωστοπούλου
Κωσταντίνος Γκότσης
Μαρία Κουρούσια
Μαρίνα Τριανταφυλλίδη
Χριστίνα Χρήστου

Πληροφορίες-κρατήσεις στο 6906569578

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon