The Coral - Sea Of Mirrors

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Βρετανοί The Coral έχουν συμπληρώσει μία εικοσαετή πορεία στον χώρο και όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν κάποιες σταθερές στον κόσμο τους. Το ένα είναι ότι οι δίσκοι τους είναι μόνιμα καλοί και το άλλο είναι η πάγεια αγάπη τους για την ψυχεδελική αποχρώσεων pop των '60ς. Οι Coral είναι μία μπάντα με συνεπή δισκογραφική παρουσία και που απασχολεί τα μέσα μόνο με τη μουσική τους. Ποτέ δεν διεκδίκησαν δημοσιότητα με μεγαλόσχημες δηλώσεις ή επιδεικτικές συμπεριφορές. Η ικανότητά τους να γράφουν όμορφα pop κομμάτια, τους κατατάσσει σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα συγκροτήματα της βρετανικής σκηνής για τον 21ο αιώνα. Φέτος επιστρέφουν με καινούργιο δίσκο, τιτλοφορείται ''Sea Of Mirrors'' και βρίσκει τη μπάντα να δοκιμάζει πιο χαλαρές και ακουστικές φόρμες, φλερτάροντας έντονα με μία folk pop λογική. 

Το εναρκτήριο instrumental ''The Actor And The Cardboard Cowboy'' λειτουργεί σαν εισαγωγή στον δίσκο, για να ακολουθήσουν τα ''Cycles Of The Seasons'' και ''Farway Worlds'' να φέρουν έντονα το συναίσθημα της νοσταλγίας. Τα ''Wild Bird'' και ''North Wind'' είναι κλασσικά singls των Coral με το χαρακτηριστικό άρωμα των '60ς και το ομώνυμο κομμάτι μας ταξιδεύει με τη χαλαρή μελωδία του. Οι Coral πάντοτε ήταν ικανοί στο να σκαρώνουν πιασάρικες μελωδίες και αυτό φαίνεται στο ''Where She Belongs'' και τα ''The Way You Are'' και ''Dream River'' εστιάζουν στην πιο μελαγχολική πλευρά τους. Στο ''Child Of The Moon'' αναπωλούν την παιδική αθωότητα, χρησιμοποιώντας μπητλικές μελωδίες και ο δίσκος κλείνει με την υπέροχη pshych folk του ''Oceans Apart''. Το ''Sea Of Mirrors'' είναι ο πιο εσωστρεφής δίσκος των Coral και είναι ακόμα ένας όμορφος κρίκος που προστίθεται στην δισκογραφική τους αλυσίδα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon