The Smiths : Το βιβλίο των αναμνήσεων

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Lawrence Watson, πρώην φωτογράφος του βρετανικού μουσικού περιοδικού NME, ετοίμασε ένα βιβλίο το οποίο θα περιέχει σπάνιο και ακυκλοφόρητο φωτογραφικό υλικό που αφορά την ιστορική μπάντα των Smiths αλλά και τον Morrissey

O Watson την δεκαετία του ’80 ακολουθούσε το γκρουπ σε διάφορα σημεία του Manchester συλλέγοντας σειρά φωτογραφιών για λογαριασμό του NME. Έτσι, φέτος μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να δημοσιεύσει υλικό από το προσωπικό του αρχείο σε ένα βιβλίο με περιγραφή που έχει επιμεληθεί ο ίδιος.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ανέσυρε πολύ όμορφες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο, καθώς το να δουλεύεις πλάι σε ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του κόσμου δεν είναι κάτι που μπορεί να σου συμβεί κάθε μέρα. «Όπως η μουσική τους θα ζει πάντα στις καρδιές μας, έτσι και οι φωτογραφίες αυτές θα κρατήσουν ζωντανές αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος» συμπλήρωσε κλείνοντας.

Το βιβλίο που θα φέρει τον τίτλο “The Smiths” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου και ενδέχεται να ενθουσιάσει τους πιστούς φίλους του γκρουπ σε όλο τον κόσμο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon