"Μέσα Μου Κάνει Πάρτι Το Κακό": νέo single και video MAZOHA

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο MAZOHA στο 6ο του album τσιτώνει κι άλλο το γκάζι, τόσο σε μουσικό όσο και σε στιχουργικό πλαίσιο.
Punk, post punk, hip hop αλλά και electronica συνθέτουν όλα τα ηχητικά κομμάτια του παζλ που λέγεται Stress Για Success.
Στιχουργικά καταπιάνεται με την αγωνία και την εσωτερική μάχη της επίτευξης της επιτυχίας, παραμένοντας όμως πιστός στις αξίες και στο ήθος του καθώς και στην περιγραφή-απεικόνιση του πως πορεύεται ο ίδιος σε μια καθημερινότητα, που είναι σκοτεινή, απάνθρωπη, τοξική και απαγορευτική για αισιοδοξία. Δίνει όμως τα tips για Success, αν το παίξεις το "παιχνίδι" προσεχτικά ίσως τη βγάλεις "καθαρή".

Κυκλοφορεί σε LP και Digital στις 17 Μαϊου από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο για pre-save/pre-order εδώ.

Δείτε το video για το δεύτερο single "Μέσα Μου Κάνει Πάρτι Το Κακό":


Φωτογραφία: Κώστας Θεοδωρίδης

ΜΑΖΟΗΑ Live dates

12/4 Eightball (Θεσσαλονίκη)
20/4 Frida (Πάτρα)
11/6 Playground 260 Φεστιβάλ Αθηνών

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon