Appalachian Cobra Worshipers Live στο Χασομέρι (22/12)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

'Ολοι ξέρουμε την Πάτρα, αυτό που δεν ξέρετε είναι πως την  Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ένα διαφορετικό άρμα πάει κι έρχεται στην πόλη, φτιαγμένο από λάσπη, βαμβάκι, χορδές και καλαμποκάλευρο.

Οι Appalachian Cobra Worshipers ακολουθούν το άστρο και φτάνουν στο ''Χασομέρι'' (Παπαδιαμαντοπούλου 10 Πάτρα) γύρω στις 21:30

Εχουν για δώρα το πιο φίνο Dirty Gospell, Country trash, Death blues στην ευρύτερη περιφέρεια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ο θεός βοηθός.

Λίγα λόγια για τους Appalachian Cobra Worshipers:

 

Οι A.C.W  αυτή την στιγμή είναι τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι κατάγονται από τα όρη  Βαρδούσια που ουσιαστικά είναι συνέχεια της οροσειράς της Πίνδου και με κάποιον τρόπο (λόγο μετανάστευσης συγγενών)συνδέονται και με τις χιονισμένες πλαγιές της North Carolina.Οπως και να έχει, η παραδοσιακή Θρησκευτική βλάχικη πονεμένη βγαλμένη απ’ την ζωή και τις κακουχίες μουσική , υπήρχε πάντα στο νέγρικο αίμα τους,( οι ξένοι για συντομία την αποκαλούν blues).

Εκτός του ότι μάθανε να μιλάνε (σωστά) και να καταλαβαίνουν τα Αγγλικά, ο θεός τους προίκισε και με το ταλέντο να τραγουδάνε και να παίζουν banjo, κοντραμπάσο, slide guitar,ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα  , φυσαρμόνικα (σε ένα κομμάτι), κρουστά, καθώς και με την ικανότητα να τα συνδιάζουν  όλα αυτά αποτελεσματικά!

Αλλοι το λενε blues , άλλοι ψυχεδελικό Gospell, άλλοι ορεσίβιο Country, άλλοι mississippi ρεμπέτικο.

Το σίγουρο είναι πως εδώ και 5 χρόνια πάνε όπου τους καλούν, σε μαγαζιά, καφενεία, εγκαίνια, εστιατόρια, σπίτια, πιτσαρίες, δισκάδικα, άλλοτε  μόνοι τους, άλλοτε με  τα παιδιά τους , τους φίλους τους και τις οικογένειές τους και κάνουν αυτό που αγαπάνε πιο πολύ, παίζουν μουσική και προσπαθούν να βγάλουν τον διάβολο από μέσα τους.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon