Ο Miles Kane επιστρέφει στην Αθήνα!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Miles Kane, ο αγαπημένος μουσικός και τραγουδιστής που έχει κερδίσει τις καρδιές των οπαδών της ροκ μουσικής σε όλο τον κόσμο, ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει το κοινό της Αθήνας με μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη, στις 17 Μαΐου στο ARCH Club!

Με μια πολυσχιδή καριέρα και μια αμέτρητη λίστα επιτυχιών, ο Miles Kane έχει αποδείξει την αξία του στο χώρο της μουσικής. Με απολαυστικά κιθαριστικά ριφ και ακαταμάχητα τραγούδια, καταφέρνει να συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας ενθουσιάζει με κάθε εμφάνισή του.

Εκτός από την επιτυχημένη σόλο καριέρα του, ο Miles Kane έχει συνεργαστεί με τον Alex Turner των Arctic Monkeys για να δημιουργήσουν το συγκρότημα The Last Shadow Puppets. Μαζί, δημιούργησαν αξέχαστες επιτυχίες που κέρδισαν τις καρδιές των οπαδών της ροκ μουσικής παγκοσμίως.

Το νέο του άλμπουμ "One Man Band" ανέβασε τον πήχη ακόμη ψηλότερα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ταλέντο του και την ακλόνητη θέση του στην κορυφή της μουσικής σκηνής.

Η συναυλία του Miles Kane στην Αθήνα αναμένεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για τους φίλους της ροκ μουσικής και όχι μόνο. Μη χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτό το μουσικό ταξίδι!

Περισσότερες Πληροφορίες για τη συναυλία του Miles Kane:

  • Τα early birds μόλις εξαντλήθηκαν, οπότε η προπώληση θα συνεχιστεί στα 28 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32 ευρώ.
  • Εδώ το link Προπώλησης: https://www.more.com/music/miles-kane-athens/
  • Εδώ το προωθητικό πακέτο με αρχεία υψηλής ποιότητας: MILES KANE | PRESS PACK
  • Παρακαλούμε να κάνετε tag την @bittertea.gr, @tmrgoc και @mileskane

Περισσότερες πληροφορίες για τη προπώληση εισιτηρίων: more.com και στο δίκτυο καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon