Μια εισαγωγή στην Erased Tapes Records

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Erase Tapes Records είναι μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία με έδρα το Λονδίνο όπου επικεντρώνεται στην κυκλοφορία avant gard μουσικής, ένα είδος το οποίο διακρίνεται για την διαφορετικότητα του και το στυλ του.  Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Γερμανό Robert Raths στις αρχές του 2007, ενώ σήμερα η διαχείριση της γίνεται από τον ίδιο τον Raths και την Sofia Ilyas. 

Το ροστερ της αποτελείται από σύγχρονους σύνθετες κλασικής μουσικής όπως ο Ισλανδός Olafur Arnald, ο Γερμανός συνθέτης Nils Frahm, ο Ουκρανός Lubomyr Melnyk, συνθέτης που πρωτοστάτησε σε μια νέα τεχνική παιξίματος στο πιάνο η οποία απαιτεί ταχύτατες εναλλαγές σε νότες με πατημένο το πεταλ, αντηχήσεις, δημιουργώντας ένα αισθητικά όμορφο μωσαϊκό ήχων. Μεταξύ αυτόν ο Αμερικάνος Peter Broderick που χαρακτηρίζεται για την δυνατότητα του να συνθέτει με διαφορετικά είδη οργάνων. Επίσης η εταιρεία έχει την χαρά να φιλοξενεί το μουσικό project συνεργασίας του Adam Bryanbaum Wiltzie και Dustin O' Halloran "A Winged Victory For The Sullen", τον τραγουδοποιό Douglas Dare, τον Άγγλο συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής Michael Price και τον καλλιτέχνη ηλεκτρονικής μουσικής Rival Consoles.

Η Erased Tapes έχει γίνει το σημείο συνάντησης και απορρόφησης καινοτόμων και ευφάνταστων μουσικών, οι  οποίοι τώρα πια γνωρίζουν ότι βρήκαν ένα μέρος όπου μπορεί να τους φιλοξενήσει.

Το PressPop διάλεξε και σας παρουσιάζει μια μικρή γεύση από τους ήχους των συνθετών της Erased Tapes Records:

Olafur Arnald

 

Nils Frahm

 

Lubomyr Melnyk

 

Douglas Dare

 

Micheal Price

 

Peter Broderick

 

A Winged Victory For The Sullen

 

Info: www.erasedtapes.com

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon