Δέκα Λόγοι για να Πάμε στο Live των Brian Jonestown Massacre

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε η εμφάνιση των Brian Jonestown Massacre στην Αθήνα. Σήμερα θα αναφέρουμε δέκα λόγους για τους οποίους κανείς δεν πρέπει να λείψει από το Fuzz Live Music Club στις 14 Ιουλίου.

1. Διαθέτουν έναν από τους σημαντικότερους και πλέον απρόβλεπτους frontman στην ιστορία του rock 'n' roll που ακούει στο όνομα Anton Newcombe.

2. To όνομά τους αποτελεί φόρο τιμής στον Brian Jones, συνιδρυτή των Rolling Stones.

3. Ασχολήθηκαν με την αναβίωση του ψυχεδελικού ήχου, όταν όλοι οι άλλοι έγραφαν παραλλαγές του Imagine του John Lennon και του My Generation των Who.

4. Έχουν βγάλει τόσους καλούς δίσκους μόνοι τους, όσους έχουν βγάλει μαζί όλοι οι σύγχρονοι εκπρόσωποι της νεοψυχεδέλειας.

5. Διατήρησαν ζωντανό το αυθεντικό πνέυμα των Rolling Stones όταν αυτοί πλέον είχαν μετατραπεί σε Rolling Stones Α.Ε.

6. Κάποτε ο Newcombe ήταν κολλητός με τους Dandy Warhols. Τους αποκήρυξε όταν θεώρησε ότι ξεπουλήθηκαν στο mainstream.

7. Το ντοκυμαντέρ Dig!, που αναφέρεται στον Newcombe, αποτελεί μνημείο για τη κουλτούρα του rock 'n' roll. Δείτε το ανεπιφύλακτα.

8. Αν είναι cool να γουστάρει κάποιος σύγχρονα νεοψυχεδελικά συγκροτήματα, σκέψου πόσο πιο cool είναι να γουστάρει τους Brian Jonestown Massacre.

9. Για να μη μετανιώσουμε που δεν πήγαμε όταν όλοι οι άλλοι μας λένε πόσο φανταστικά ήταν.

10. Γιατί μία original rock 'n' roll εμπειρία είναι απαραίτητη πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σημείωση προς hipsters: Αν δεν γνωρίζεις τους Brian Jonestown Massacre, έχεις όλο το χρόνο να τους μάθεις. Το μόνο που έχεις να κανεις είναι να σερφάρεις στο net ή να τους ακούσεις σε κάποια εφαρμογή του i-phone. Αυτό που θα χάσεις είναι ο χρόνος που απαιτείται για να πόσταρεις ακόμα μερικές αδιάφορες φωτογραφίες στο instagram.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon