Watchlist Party: Τρεις ταινίες με πάρτυ διάθεση

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Presspop.gr θα πραγματοποίησει το πρώτο του Party στη Ποικίλη Στοά, με αφορμή αυτό το event το Watchlist σας προτείνει τρεις ταινίες με θέμα, party, μουσική (συγκροτήματα,dj's) και πολύ γέλιο.

Ο Peter Sellers ένας από τους καλύτερους κωμικούς  όλως των εποχών, στο 'The Party' μεταμορφώνεται σε έναν Ινδό ηθοποιό και το γέλιο ξεκινά.Οι γκάφες που κάνει στα γυρίσματα της ταινίας αλλά  και οι μικρές ή μεγάλες καταστροφές που προκαλεί κατά τη διάρκεια  του πιο καυτού πάρτι στον κινηματογράφο είναι πολύ αστείες μέχρι δακρύων.

Tο σάουντρακ του '24 Hour Party People', του φιλμ του Michael Winterbottm για τη μουσική σκηνή του Μάντσεστερ στα '80s, τα στέκια και τους πρωταγωνιστές της, με 18 τραγούδια των των Happy Mondays, Joy Division, Buzzcocks, New Order, Sex Pistols, Clash, Durutti Column, A Guy Called Gerald, 808 State και Marshall Jefferson.

Η τρίτη ταινία 'It's All Gone Pete Tong' δεν έχει στο τίτλο της την λέξη πάρτι, άλλα μας διηγείται την ιστορία του θρυλικού d.j.Frankie Wilde, ο οποίος συμμετείχε στα μεγαλύτερα πάρτι της Ibiza.  

The Party (1968)

Ο Μπασκι είναι ένας ηθοποιός από την Ινδία που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμα του. Συμμετέχει σε μια ταινία και κάνει τη ζωή όλων δύσκολη αφού όπως πάει το πράγμα η ταινία δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ.

Imdb

24 Hour Party People (2002)

Παρακολουθούμε τον  φιλόδοξο άλλα απογοητευμένο τηλεοπτικό ρεπόρτερ Tony Wilson, όπου το πάθος του με τη μουσική θα οδηγήσει αυτόν και τους φίλους του στην ίδρυση της Factory Records και αργότερα του περίφημου club Hacienda που θα αναδείξουν συγκροτήματα όπως οι Joy Division, οι New Order και οι Happy Mondays.

Imdb

It`s All Gone Pete Tong (2000)

Η ταινία αφηγείται την ζωή του Frankie ενός γνωστού DJ, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής που τον οδηγούν σταδιακά στην κώφωση. Η ζωή του και η καριέρα του μοιάζουν να καταστρέφονται και ο ίδιος βουλιάζει στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Ωστόσο κατορθώνει, με την βοήθεια μίας δασκάλας της νοηματικής, να αντιπαρέλθει την αναπηρία του και να συνεχίσει να εργάζεται.

Imdb

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζαφείρας - Γιάννης Πανταζόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon